پست الکترونیکی:

 


اونس طلا 2,671.55
طلای 18 39,051,000
سکه امامی 460,900,000
بهار ازادی 410,200,000
دلار امریکا
یورو
لیر ترکیه
درهم امارات
پوند انگلیس
بیت کویین
بیشتر + کد نمایش

 
مقام یمنی: ایران با هدایت رهبر انقلاب از پیچ‌های تاریخی عبور کرد
بروزرسانی: 01:22

مقام یمنی: ایران با هدایت رهبر انقلاب از پیچ‌های تاریخی عبور کرد


عضو شورای عالی سیاسی یمن با تجلیل از شخصیت راهبردی رهبر شهید انقلاب اسلامی، تأکید کرد که ملت ایران امروز بیش از هر زمان دیگری حول محور مقاومت متحد شده است.


به گزارش خبرگزاری مهر، «محمد النعیمی»، معاون رییس شورای عالی سیاسی یمن در گفت‌وگو با شبکه المسیره، با اشاره به تحولات اخیر و جایگاه جمهوری اسلامی ایران در معادلات منطقه‌ای، اظهار داشت: حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب، شخصیتی است که با درایت خود، جزییات تاریخ و وقایع را مدیریت کرده و کشتی انقلاب اسلامی را از میان صحنه‌های پیچیده و دشوار به سوی پیروزی‌های آشکار هدایت کرده است.

النعیمی در ادامه با اشاره به انسجام ملی در ایران تصریح کرد: شهادت فرماندهان و بزرگان این مسیر، نه تنها خللی در اراده ملت ایجاد نکرد، بلکه موجب وحدت هرچه بیشتر امت اسلامی و ملت ایران شد و همبستگی ملی برای دفاع از آرمان‌های کشور را دوچندان کرد.

این مقام ارشد یمنی با بیان اینکه ملت ایران با تجدید میثاق با آرمان‌های خود، بر تحقق استقلال کامل تأکید دارد، افزود: مردم ایران با ایستادگی در برابر فشارها، بر ضرورت رهایی از وابستگی و شکستن کامل محاصره اقتصادی و سیاسی آمریکا تأکید دارند.

معاون رییس شورای عالی سیاسی یمن در بخش دیگری از اظهارات خود با اشاره به انزوای آمریکا در نظام بین‌الملل گفت: آمریکا امروز به اعتراف متحدان اروپایی‌اش، در برابر اقتدار ایران ذلیل و منزوی شده است و اقدامات تهران در تقابل با راهبردهای استکباری، موجب تحقیر و شکست هیمنه «کاخ سفید» در منطقه شده است.

النعیمی در پایان خاطرنشان کرد: امروز پیوند میان رهبری و ملت ایران در حمایت از «وحدت میدان‌های مقاومت» و نفی هرگونه وابستگی به آمریکا، در سطحی بی‌سابقه در 47 سال گذشته قرار دارد که این امر نویدبخش پیروزی‌های بزرگتر برای جبهه مقاومت است.

این مقام یمنی اظهار داشت که پیامِ هواپیمای ایرانی به فرودگاه صنعا، بخشی از این مواضع و تصمیمات برای شکستن محاصره است.

وی افزود: یمنی‌ها قادرند خواسته‌های خود را تحمیل کنند؛ توافق با سفیر عربستان تنها در حد پیش‌نویس اولیه امضا شده است و ملت یمن این پرونده را رها نخواهد کرد.

النعیمی تصریح کرد: ما در وهله اول در مسیر دیپلماسی حرکت خواهیم کرد، مشروط بر اینکه عقل و درک لازم برای پذیرش آن وجود داشته باشد؛ و اگر چنین نباشد، ملت یمن ابزارها و روش‌های دیگری را برای تحمیل حقوق و خواسته‌های خود به کار خواهد گرفت.

معاون رییس شورای عالی سیاسی یمن گفت: توازن قدرت قدیمی از میان رفته است و اکنون رژیم صهیونیستی، همان‌طور که برای مردم ما در غزه پیش آمده، در معرض هدف قرار گرفتن و تهدید توسط موشک‌ها و پایداری مقاومت است.

وی در بخش دیگری از این گفتگو اظهار داشت: مرحله سلطه‌گری آمریکا به پایان رسیده است؛ نشانه‌ها به ما می‌آموزد که تغییر تنها زمانی رخ می‌دهد که واقعی باشد و با تصمیماتی که کشورها در مورد حضور آمریکا و پایگاه‌های نظامی آن‌ها در خاکشان می‌گیرند، گره بخورد.

النعیمی تصریح کرد: امت عرب باید رها شود و به حرکت بیفتد؛ امروز ایران این روندِ رهایی را رهبری می‌کند تا جایگاه و موقعیت ژئوپلیتیک و جغرافیایی شایسته‌ای برای امت اسلامی ایجاد کند.






 
 
اخبار داغ:
لینک پخش زنده بازی اسپانیا و پرتغال بدون سانسور | تماشای آنلاین با گزارش فارسی، انگلیسی و عربی
پخش زنده بازی پرتغال و اسپانیا (15 تیر 1405) + تماشای آنلاین
کدام استان ها و شهر ها فردا سه شنبه 16 تیر 1405 تعطیل شدند؟
تصاویر گریه های تلخ رونالدو بعد از حذف پرتغال؛ پایان همیشگی رویای قهرمانی جام جهانی
اختصاصی: جنگ استقلال و پرسپولیس شروع شد!
اعلام رسمی تا 24 ساعت دیگر؛/ سومین خرید پرسپولیس هم معلوم شد!
خرید جدید پرسپولیس از راه رسید؛ رقابت با سپاهان به سود سرخ ها
فیلم / شباهت عجیب هالند و خواهرش سوژه کاربران فضای مجازی شد
ادارات این استان ها فردا سه شنبه 16 تیرماه تعطیل شد
لیست تعطیلی ادارات در این استان ها | ادارات کدام استان ها سه شنبه و چهارشنبه؛ 16 و 17 تیرماه تعطیل است
میگرن و سکته مغزی؛ زنگ خطری برای افراد میانسال
رشد سریع استیبل کوین ها در شبکه ریپل؛ عرضه به مرز 900 میلیون دلار رسید
ارتباط جالب خواب و شغل؛ چیزی که همه باید بدانند
دو سوم ظرفیت مسجد جمکران تکمیل شد
پدر و دختر بر اثر برق گرفتگی در بروجن جان باختند
تصاویر/ مراسم عزاداری «آقای شهید ایران» در ایلام برگزار شد
میوه و دیابت ؛ آنچه درست است و آنچه اشتباه
خاموشی سراسری در کوبا
بازدید وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از موکب خدمات رسانه ای همراه اول
حضورفعال دانشجویان دانشگاه پیام نور در مراسم وداع و بدرقه رهبرشهید

موضوعات داغ:
نقل و انتقالات
یک هشتم نهایی
ارتباطات و فناوری اطلاعات
مهدی تارتار
انتقالات پرسپولیس
جام جهانی 2026
استقلال و پرسپولیس
ارتباطات و فناوری
باشگاه پرسپولیس
فناوری اطلاعات
داور شوکر
دکتر نغمه ضیایی
افشید قم
مجسمه مسی
کمک به کودکان محروم
افشین ملایی
بازسازی قره باغ
بلیان
مدیریت سیلاب
دیانا رحیمی
کارتل
صالح نیا
علیرضا نوری
خسرو گلسرخی
کاهش شهریه
قوانین بین المللی
بلاغی
دانشمند هسته ای ایران
دیوزبری
تماشاگر
سرمربی جدید
آتش نشانی و خدمات ایمنی
بازار نقل و انتقالات
بلوار پیامبر اعظم (ص)
نیروی زمینی سپاه،
مسجد مقدس جمکران
دستگاه های دولتی
سازمان آتش نشانی
مدیرکل ارتباطات
نساجی مازندران
مصلی شهر ایلام
شهرستان بروجن
موکب رسانه ای
کریس رونالدو
رییس دانشگاه
باشگاه نساجی
گزارش بازار
منزل مسکونی
مهدی تیکدری
آغاز فعالیت
تقریب مذاهب
پیامبر اعظم
توافق نهایی
آسمان ایران
دوران کودکی
استاندار قم
آخرین اخبار نقل و انتقالات
مدافع تیم ملی فوتبال ایران
مدیران باشگاه پرسپولیس
رییس سازمان آتش نشانی
رییس دانشگاه پیام نور
سرمربی جدید پرسپولیس
تیم ملی فوتبال ایران
دانشگاه آزاد اسلامی
رییس جمهوری آمریکا
اپراتور تلفن همراه
پایگاه خبری تحلیلی
هواداران پرسپولیس
ایران در جام جهانی
استانداری هرمزگان
استعدادهای فوتبال
قهرمانی جام جهانی
ابراهیم ابراهیمی
توطئه های دشمنان
مراسم تشییع پیکر
شبکه های اجتماعی
هواداران فوتبال
ملوان بندرانزلی
کادرفنی تیم ملی
جزایر خلیج فارس


 




همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.
 
-->