پست الکترونیکی:

 


اونس طلا 2,671.55
طلای 18 39,051,000
سکه امامی 460,900,000
بهار ازادی 410,200,000
دلار امریکا
یورو
لیر ترکیه
درهم امارات
پوند انگلیس
بیت کویین
بیشتر + کد نمایش

 
«وحشی 2» سفر به سمت تباهی/ چگونه خسرو، داود اشرف را به سمت تاریکی کشاند؟
بروزرسانی: 05:13

داود اشرف و زندانی به مساحت یک مدرسه متروکه!


خسرو از شاخص‌ترین شخصیت‌های «وحشی» به حساب می‌آید؛ شخصیتی که خونسردی، بارزترین ویژگی‌اش به حساب می‌آید.


تحول قهرمان چه در جهت مثبت و چه در جهت منفی، یکی از ایده‌های جذاب و امتحان پس داده‌ای است که فیلمنامه‌نویس‌ها بسیار از آن سود جسته‌اند و پیچ دراماتیک مناسبی به قصه خویش می‌دهند؛ کاری که هومن سیدی در سری دوم سریال «وحشی» انجام داده است و قهرمان خود، داود اشرف را در یک سقوط تدریجی قرار می‌دهد.

داود در سری نخست، کارگر معدنی است که با وجود گذشته‌ای پر شروشور، تصادفا در مسیری هولناک قرار گرفته است و سروکارش به واسطه قتل به زندان می‌افتد. حال پس از گذشت چند سال، داود وارد جاده‌ای تیره و تاریک می‌شود که به وجوه خاکستری‌اش غلظت بیشتری می‌بخشد.

او پس از درگیری خونین شکل‌گرفته در خانه مرد موادفروش و فرار از آن مهلکه، خودخواسته از آن‌ها جدا شده و بار دیگر در مسیر رها با بهانه پیدا کردن شغل قرار می‌گیر. سیدی در اینجا روی علاقه کهنه و یک‌طرفه داود به رها مانور داده است و در عین حال علامت سوال‌هایی را در ذهن تماشاگر به وجود می‌آورد که می‌تواند کاشت اطلاعات نیز به حساب آید.

کار کردن چند روزه داود در داروخانه‌ای که صاحب‌اش هم به رها علاقه دارد، پاساژی برای رساندن دوباره داود به گروه خلافکار خسرو محسوب می‌شود؛ پاساژی پر از تحقیر، دلتنگی، عقده‌های فروخورده که دوباره داود اشرف را به سر جای قبل بازمی‌گرداند.

دعوای رها با داود جلوی رستورانی مجلل در شمال شهر، تیر خلاصی است که به داود زده می‌شود و نقطه عطف مهمی شکل می‌گیرد؛ جایی که دیگر رها را از دست‌رفته می‌بیند و برای بازگشت دوباره به سمت خسرو و گروهش، مصمم‌تر می‌شود.

مواجهه داود با خسرو، نقطه عطف دیگری به حساب می‌آید که هم قهرمان سریال و هم تماشاگرانش را غافلگیر می‌کند. خسرویی که هیچ شباهتی با آن صدای خشک و در عین حال خونسرد داخل گوشی داود نداشته است و گپ زدنش با داود کنار زمین تنیس نیز آن را تکمیل می‌کند؛ یک آشنایی درست و حسابی با شخصیت کلیدی «وحشی» که تنش به خوبی در لایه‌های زیرین آن حضور دارد.

«وحشی 2» سفر به سمت تباهی/ چگونه خسرو، داود اشرف را به سمت تاریکی کشاند؟

یکی از ایده‌های درخشان فیلمنامه، حضور خسرو و و دارودسته‌اش در مدرسه‌ای خالی از محصل و در حال تعمیرات است که وجب به وجب آن پر از خلاف‌هایی است که او و گروهش انجام می‌دهند. ورود دوباره داود به مدرسه، تداعی‌کننده زندانی شدن دوباره او است با این تفاوت که فضای باز مدرسه یک هواخوری بزرگ به حساب می‌آید! از طرف دیگر، داود یک هدف بزرگ در سر دارد که آن هم چیزی جز رسیدن سریع به یک پول زیاد است. دلایلی هم که سیدی چیده تا حدود زیادی قابل قبول جلوه می‌کند که مهمترین آن حضور پدر رو به احتضار داود در آسایشگاه سالمندان است. هر چه زمان جلوتر می‌رود، داود بیش از پیش مهره بودن خود را حس کرده و ترس که یکی از خصوصیات کلیدی او در سری نخست سریال محسوب می‌شود، گهگاه ترمزش را می‌کشد.

در سطور ابتدایی این یادداشت، اشاره‌ای به تحول و دگردیسی قهرمان شد که در «وحشی ۲» و در رابطه با داود اشرف شاهد آن هستیم آن هم با چرخشی ظریف که تغییر یاد شده را گل‌درشت جلوه نداده و برخوردار از سیری تدریجی باشد به همین خاطر هم هر چه جلوتر می‌رویم، وجوه تیره و تار روح و روان داود پررنگ‌تر شده و برای رسیدن به هدف خود از پلیدی رویگردان نیست برای مثال می‌توان به خبرچینی‌های کوچک برای خسرو و خودشیرینی‌هایی از این دست اشاره کرد. همین طور ربودن اسلحه کمری یکی از آدم‌های خسرو که تنش فوق العاده‌ای به قسمت پنجم کار بخشیده و منجر به خلق داستانکی بین این دو نفر می‌شود.

برگ برنده‌ای به نام خسرو

سریال‌هایی از جنس «وحشی»، نیاز به شخصیت‌های خاکستری در قطب شر خود دارند که خسرو شاخص‌ترین آن‌ها به حساب می‌آید. شخصیتی کاملا آشنا و ملموس برای تماشاگر که شباهتی به سردسته باندهای خلافکار ندارد و خونسردی بارزترین ویژگی‌اش به حساب می‌آید؛ چیزی شبیه به تبهکاران مشهور تاریخ سینما که به راحتی دستور قتل داده و تماشاگران خود را شوکه می‌کنند.

تحقیر کردن، یکی دیگر از ویژگی‌های کلیدی این شخصیت به حساب می‌آید که ابتدا چندان به چشم نمی آید و در انتهای قسمت پنجم به یک‌باره خود را به رخ می‌کشد، آن هم در برابر دختر جوانی که گذشته‌ای پر ابهام با خسرو دارد و رفتار بیش از اندازه صمیمانه‌اش با خسرو به یک عطف درخشان ختم می‌شود. داستانک بین او و خسرو نیز از جمله داستانک‌هایی است که می‌تواند روی روند پیشبرد قصه تاثیر بگذارد و رودست‌هایی هم به تماشاگران سریال بزند.

هومن سیدی پس از موفقیت سری اول «وحشی»، در سری دوم کار سختی پیش روی خود داشته است که تا به اینجا در مقام مولف سریال به خوبی از عهده انجام آن برآمده است؛ از خلق شخصیت مهمی به نام خسرو تا استفاده درخشان از فضا و اتمسفر مدرسه متروک و در حال تعمیر که به خوبی فضای زندان را برای داود اشرف ترسیم می‌کند، همین طور قاب‌های فشرده‌ای که نفس تماشاگر را به شماره انداخته است و آ‌ن‌ها را کاملا در فضای داستان حل می‌کند.

محمد جلیلوند






 
 
اخبار داغ:
نگاهی به خونه زندگی فرهاد مجیدی با دکوراسیون شاه نشین و مجلل/ بیشتر شبیه قصر فرعونه+عکس ها
عکس جدید رامین رضاییان وسط تمرین زنان... ماشاءالله!
نامه مهم اورونوف به پرسپولیس پس از نیمکت نشینی
5 تا پسر یک جا! زایمان شوکه کننده در تبریز
طلاق مهسا طهماسبی خبرساز شد + عکس
کنایه سنگین مربی اسبق پرسپولیس به مدیران و حواشی پرسپولیس؛ «مگر اینجا چاله میدان است؟»
ویدیو| شعبده بازی پسر جوان برای علی دایی!
عکس های ازدواج همسر سابق مهسا طهماسبی با یک مدل
جدول قطعی برق ساری، آمل، بابل، قائمشهر و... امروز دوشنبه 26 مرداد 1405 (مازندران)
جدول قطعی برق شهرکرد، بروجن و لردگان امروز دوشنبه 26 مرداد 1405 +برنامه خاموشی سامان، فلارد، فرخشهر، کیار و... (چهارمحال و بختیاری )
سهم میلیونی مازندران از ساخت وساز؛ سالانه تا 10 میلیون متر مربع خدمات مهندسی ارائه می شود
چگونه بی خوابی مزمن را مدیریت کنیم؟
علت کاهش قیمت طلا و زمان مناسب خرید آن بررسی شد
بخشنامه حقوق 1405 کارکنان دولت ابلاغ شد؛ افزایش پلکانی 20 تا 43 درصد + سقف 130 میلیونی و معافیت مالیاتی 40 میلیون تومان
امید به زندگی در ایران به 80 سال رسید
آشنایی با تسیت بلو؛ پرنده رادارگریز آمریکا
قالیباف: 90 میلیون نفر از هر قوم، هر سلیقه و هر مذهب، به تمام معنا پای ایران ایستادند
دلار ریخت، بازار سکه هم آرام گرفت! (آپدیت امروز)
اعلام آمادگی ایران برای کمک به زلزله زدگان اندونزی
بازگشت به برد با نمایش تهاجمی مردان تارتار؛/ طلسم 20 ساله پرسپولیس، پایدار! (گزارش)
استوری پدر مهساامینی در واکنش به اظهارات سخیف نماینده ملایر
پایانِ وحشت در لرستان؛ قاتلِ سه گانهِ معمولان در مخفیگاهش به دام افتاد!
سردار جوانی: رژیم صهیونیستی در حد و اندازه جنگ با ایران نیست
آینه ای که دروغ می گوید؛ وقتی فیزیک و هوش مصنوعی می توانند قوانین انعکاس نور را بشکنند

موضوعات داغ:
زلزله زدگان
جمهوری اسلامی ایران
رامین رضاییان
جمهوری اسلامی
کمک به زلزله زدگان
کارکنان دولت
خدمات مهندسی
نیروهای مسلح
فوتبال ایران
سخنگوی دولت
دینا وایت
پمپ آبرسانی
طرح توسعه فاز 14 پارس جنوبی
حقوق شهروندی
معاون هنری وزارت ارشاد
فرشته حسینی
اخبار بوکس
توریست
واگن بانوان
داستان اجتماعی
مسیرهای راهپیمایی
اسکات ایستوود
فیلم شهر موش ها
آتش سوزی
بنیاد سعدی
مسؤول کمیته نظارت
رهورد
تورکانا
مراد یگانه
هنر اسلامی
فرهاد مجیدی
رییس جمهوری
سازمان برنامه و بودجه
کمک های بشردوستانه
استقلال و پرسپولیس
دانشگاه کالیفرنیا
دستگاه های اجرایی
معاون سیاسی سپاه
رهبر معظم انقلاب
شبکه های اجتماعی
دکوراسیون خانه
زمین لرزه شدید
برنامه و بودجه
داریوش اقبالی
سازمان برنامه
پروانه اشتغال
استاد دانشگاه
حقوق و مزایای
بازیگر سینما
معاون بهداشت
تیم پرسپولیس
روزهای اخیر
معاون سیاسی
پلیس مهاجرت
علی تاجرنیا
فرمانده کل سپاه پاسداران
مطالبات رهبر معظم انقلاب
معاون بهداشت وزیر بهداشت
مسئولان باشگاه پرسپولیس
رییس مجلس شورای اسلامی
پیشکسوت فوتبال ایران
افزایش حقوق کارمندان
نظام مهندسی ساختمان
پایگاه اطلاع رسانی
سردار یدالله جوانی
هواداران پرسپولیس
مدیرعامل پرسپولیس
کادر فنی پرسپولیس
مجلس شورای اسلامی
شهادت امام رضا (ع)
علی بن موسی الرضا
محمدباقر قالیباف
علی بهادری جهرمی
باشگاه پرسپولیس
سن امید به زندگی
فرمانده کل سپاه
آیت الله العظمی
دیدار پرسپولیس
گفتمان اجتماعی
پیشکسوت فوتبال


 




همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.
 
-->