پست الکترونیکی:

 


اونس طلا 2,671.55
طلای 18 39,051,000
سکه امامی 460,900,000
بهار ازادی 410,200,000
دلار امریکا
یورو
لیر ترکیه
درهم امارات
پوند انگلیس
بیت کویین
بیشتر + کد نمایش

 
دیدار کمیسر عالی سازمان ملل در امور پناهندگان با وزیر کشور
بروزرسانی: 08:38

دیدار کمیسر عالی سازمان ملل در امور پناهندگان با وزیر کشور


کمیسر عالی سازمان ملل در امور پناهندگان با وزیر کشور دیدار کرد.


به گزارش قطره، فیلیپو گراندی کمیسر عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان به همراه هیئتی عصر امروز، سه‌شنبه، با اسکندر مؤمنی وزیر کشور، دیدار کرد.

موضوعاتی از جمله درخواست ایران برای برگزاری نشستی سه‌جانبه با حضور ایران، هیئت حاکمه سرپرستی افغانستان و نماینده کمیساریای عالی امور پناهندگان سازمان ملل متحد، افزایش کمک‌های مالی سازمان‌های بین‌المللی، ساماندهی اتباع افغانستانی و جلوگیری از قاچاق مواد مخدر از جمله مباحثی بود که در این جلسه در مورد آن گفت‌وگو شد.

اسکندر مؤمنی وزیر کشور در این جلسه اظهار داشت: در هر کشور دیگری در دنیا اگر افرادی به‌صورت غیرمجاز وارد آن کشور شوند، بدون اینکه سؤالی از آن‌ها بشود، بازگردانده می‌شوند؛ اما در ایران مراجع مختلفی داریم که اگر اعلام کنند بازگشت برخی از اتباع افغانستانی خطر جانی دارد یا کسانی که اظهار می‌کنند بیمار هستند و نیاز به ادامه درمان دارند، ولو اینکه اقامتشان غیرمجاز باشد، بازگشت آن‌ها را به تأخیر می‌اندازیم.

وزیر کشور افزود: در این فرآیند، هیچ رویکرد خشنی در کار نیست. ما با مردم افغانستان همسایه‌ایم و اشتراکات تاریخی، فرهنگی و دینی فراوانی داریم و اجازه ندادیم فضای ایجادشده، منجر به تقابل میان مردم ایران و مهاجرین افغانستانی شود.

مؤمنی افزود: اکنون حدود 3 تا 4 میلیون افغانستانی در ایران حضور دارند که با در نظر گرفتن شرایط، از سوی مراجع ذیربط به‌عنوان اقامت‌دار مجاز شناخته می‌شوند که در کنار ایرانی‌ها مشغول به کار هستند و مردم ایران نیز به آن‌ها احترام می‌گذارند.

وی ادامه داد: این افراد در مدارس، همکلاس فرزندان ایرانی‌اند، در کارگاه‌ها مشغول به کارند و نهایت احترام را از سوی مردم ایران دریافت می‌کنند. این نگاه و احترام، حتی در افغانستان نیز مورد توجه قرار گرفته است.

وزیر کشور خاطرنشان کرد: والی‌ها یا همان استانداران استان‌های همجوار افغانستان به ایران آمدند و از نزدیک دیدند که چگونه با مهاجران برخورد محترمانه صورت می‌گیرد.

در پایان این جلسه، نادر یاراحمدی مشاور وزیر و رییس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور با اشاره به حضور کمیسر عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان، اظهار داشت: آقای گراندی پیش‌تر نیز در افغانستان حضور داشت و به‌طور میدانی در جریان شرایط قرار گرفت.

یاراحمدی تصریح کرد: آقای گراندی پیش از این نیز با همه نهادهایی که در حوزه خدمت‌رسانی به اتباع فعالند، دیدار و اطلاعات را مستقیماً از آن‌ها دریافت کرده است. اگرچه این اطلاعات پیش‌تر از طریق دفتر کمیساریای تهران منتقل می‌شد، اما برای آقای گراندی مهم بود که از نزدیک وضعیت را مشاهده کند.

مشاور وزیر کشور تأکید کرد: ما نماینده مردم ایران هستیم و باید هم به افکار عمومی داخلی پاسخ دهیم و هم به دغدغه‌های جامعه جهانی و نهادهای حقوق بشری توجه داشته باشیم.

وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران بیش از چهار دهه میزبان اتباع افغانستان بوده است و این روند را ادامه خواهد داد، اما با شرایطی متفاوت. کسانی که حضورشان غیرقانونی است باید برگردند و فقط افرادی که به‌صورت قانونی در ایران اقامت دارند از امکانات ما بهره‌مند خواهند شد.

یاراحمدی افزود: در جلساتی که با آقای گراندی داشتیم، با صداقت اذعان داشت که کمک‌های بین‌المللی به ایران در مقایسه با حجم اقدامات دولت و مردم ایران بسیار ناچیز است. ما تلاش می‌کنیم این کمک‌ها افزایش پیدا کند و در عین حال می‌خواهیم با حضور کمیسر عالی سازمان ملل در ایران، تبلیغاتی که علیه جمهوری اسلامی ایران انجام می‌شود، خنثی و واقعیت‌ها به جامعه بین‌المللی منتقل شود.

وی گفت: آقای گراندی پیشنهاد داد که ایران با دولت طالبان و حضور نماینده‌ای از کمیساریای عالی پناهندگان وارد مذاکره شود. ما آماده گفت‌وگو با دولت طالبان هستیم. حضور سازمان‌های بین‌المللی می‌تواند یک پشتوانه تضمینی برای این مذاکرات باشد تا هم به ما و هم به دولت افغانستان در پیشبرد توافقات کمک کند.

رییس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی افزود: اقدامات ما در حوزه اتباع و پناهندگان، هزینه‌بر است و از جامعه جهانی انتظار داریم که در این زمینه مشارکت مؤثرتری داشته باشند؛ آقای گراندی نیز قول داد که برای افزایش حمایت‌ها تلاش کند. تاکنون روی برخی عناوین توافق شده و اکنون درصدد این هستیم توافقات را به اقدامات عملی و حمایت‌های مالی ویژه از سوی جامعه بین‌المللی تبدیل کنیم.

در ادامه نیز، فیلیپو گراندی کمیسر عالی سازمان ملل در امور پناهندگان، اظهار داشت: جامعه بین‌المللی طی سالیان گذشته از جمهوری اسلامی ایران در حوزه میزبانی از اتباع خارجی حمایت کرده است، اما متأسفانه در سال‌های اخیر این حمایت‌ها به شکل چشم‌گیری کاهش یافته است.

کمیسر عالی سازمان ملل در امور پناهندگان تصریح کرد: درخواست ما از دولت جمهوری اسلامی ایران این بوده که فرآیند بازگشت اتباع افغانستانی به‌صورت تدریجی اجرا شود تا فشاری مضاعف بر مقامات فعلی افغانستان وارد نشود؛ چرا که این کشور همچنان در شرایطی قرار دارد که از نظر اقتصادی و اجتماعی توان جذب یکباره این افراد را ندارد.

گراندی گفت: من پیش از سفر به ایران، در افغانستان حضور داشتم و از نزدیک شرایط را بررسی کردم و سپس به ایران آمدم تا بتوانیم بر مبنای مشاهدات میدانی، گفت‌وگوهای دقیق‌تری با دولت ایران داشته باشیم.

وی با قدردانی از میزبانی سخاوتمندانه ایران از اتباع افغانستان طی 4 دهه گذشته، گفت: من شخصاً شرایط ایران را به خوبی درک می‌کنم و از میزان فشاری که بر دوش دولت و مردم ایران در این حوزه وارد می‌شود، آگاه هستم. امیدوارم جمهوری اسلامی ایران رویکرد انسان‌دوستانه خود را با همراهی جامعه جهانی ادامه دهد.






 
 
اخبار داغ:
خبر خوش برای سرخ ها/ پرسپولیس در انتظار پاسخ استعلام ها برای شکار پدیده لیگ برتر
آخرین وضعیت پنجره نقل وانتقالاتی استقلال از زبان تاجرنیا؛ خبر مهم برای هواداران آبی / تاجرنیا درباره پنجره نقل وانتقالاتی استقلال چه گفت؟ تکلیف باز شدن پنجره مشخص شد / پایان بلاتکلیفی استقلال؟ آخرین اظهارات تاجرنیا درباره پنجره نقل وانتقالاتی و خریدهای جدید آبی ها
5 امضای جدید تا پرسپولیس کهکشانی
ممنوعیت جدید برای تخلیه مستأجران؛ جزییات تصمیم مهم و تاریخ پایان اجرای آن / نفس راحت مستأجران؛ صدور حکم تخلیه متوقف شد، چه کسانی مشمول این تصمیم هستند؟
قیمت طلا امروز 6 مرداد 1405؛ طلای 18 عیار و سکه چند؟ (نرخ های لحظه ای) +جدول
عکس / خیابان فردوسی پایتخت در دهه 20 خورشیدی
عکس| سفر به گذشته؛ «نصرت الله وحدت و شیلا» بعد 4 دهه و در ایام پیری؛ سال 94
بدترین فاجعه لیگ برتر در همه این سال ها!
یک راز بسیار جالب در مورد گربه ها!
چیستی و چگونگی فرهنگ ‎سازی در پیاده روی اربعین
مورینیو مدافع رئال را برای فروش گذاشت
قیمت طلای 18 عیار و سکه طلا امروز سه شنبه 6 مرداد 1405 | بازار طلا صعودی شد | آخرین نرخ طلا و انواع سکه
اعدام دو عامل جنایت فجیع میدان شهید علیخانی اصفهان
حمله پهپادی به قلب صنعت نفت عربستان؛ آرامکو پالایشگاه بقیق را متوقف کرد
چه کسی تورنمنت را برگزار کرد و چه کسی نامه را زد؟/ بدترین فاجعه لیگ برتر در همه این سال ها!
مکمل های الکترولیتی؛ سلامت بیشتر یا یک ترند زودگذر؟
روزنامه جمهوری اسلامی: وقت فاصله گرفتن از روسیه است؛ تنش با اوکراین را کاهش دهید
رشد 100 درصدی آمار سرطان در یمن در پی محاصره سعودی
حماسه مرصاد به روایت همرزم سردار سلیمانی؛ سمنان مانع پیشروی منافقین شد
ابوالفضل سپاهی بادجانی و امیرحسین صفری حسین آبادی، از عوامل اغتشاشات اصفهان در دی ماه 1404 اعدام شدند (6 مرداد 1405)
گوگل چه اطلاعاتی از جمنای 4 را اعلام کرده است؟

موضوعات داغ:
اسلام آباد غرب
نماینده ایران
بختیاری زاده
سهراب بختیاری زاده
لیگ قهرمانان آسیا
اغتشاشات اصفهان
باشگاه پرسپولیس
پایان بلاتکلیفی
استان کرمانشاه
اونس جهانی طلا
چرخه انتخابی کشتی
سرقینی
قتل داریوش مهرجویی
نازل
الله ده
ایرلاین ملی
به شماره افتادن نفس
نانو ذرات
مربی تیم فوتبال استقلال
گرم شدن زمین
مهدی گودرزی
فرمانده کل سپاه پاسداران
اغماض
سد نرماب
دوران عاشقی
خبرگزاری دانشگاه آزاد
اینوتکس پیچ تهران
elsevier
کبدی ایران
ژیمناستیک ایران در المپیک
ژوزه مورینیو
شاهین بیانی
شاهرخ بیانی
کشتی ایرانی
دنبال کننده
سردار عبدالفتاح اهوازیان
بازنشستگان تامین اجتماعی
مدیران فدراسیون فوتبال
سازمان تأمین اجتماعی
روزنامه دنیای اقتصاد
جنگ اوکراین و روسیه
رییس جمهور آمریکا
انعقاد تفاهم نامه
نخست وزیر اسراییل
بنیامین نتانیاهو
برگزاری لیگ برتر
فدراسیون فوتبال
ولودیمیر زلنسکی
حقوق بازنشستگان
نوسانات نرخ ارز
دیدار تدارکاتی
تغییر و تحولات
کشورهای صنعتی
دیدار دوستانه
سپاه پاسداران
ادعای اوکراین
تأمین اجتماعی
سرمربی سپاهان
تامین اجتماعی
تساوی بدون گل
درمان ریزش مو
دونالد ترامپ
مجتبی فخریان
فریدون مجلسی
دنیای اقتصاد
محرم نویدکیا
مأموران پلیس
آخرین وضعیت
سخنگوی سپاه
افزایش حقوق
سهمیه ایران
مهدی تارتار
رییس جمهوری
بازار داخلی
سهیل صحرایی
برنامه ریزی
پایگاه خبری
مجتمع تجاری


 




همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.
 
-->