5 کتاب پرفروش کتابفروشی پاتوق کتاب قممعرفی کتابفروشی پاتوق کتاب + 5 کتاب پرفروشفروشگاه پاتوق کتاب قم در ابتدا در سال 1387 به عنوان مرکز فروش کتاب های انتشارات معارف شروع به فعالیت کرد ولی با گذر زمان و مراجعه مخاطبین کتابخوان فعالیت های خود را توسعه داد و در حال حاضر به عنوان یکی از بزرگترین کتابفروشی های شهر قم شناخته می شود. این کتابفروشی در حال حاضر کتاب های زیادی در موضوعات مختلفی همچون: داستان و رمان، کتاب های دفاع مقدس، روانشناسی، کتب تربیتی و … در خود جای داده و به عنوان پاتوقی برای کتابدوستان شهر قم فعالیت می کند.
این کتابفروشی در شهر قم در آدرس: خیابان شهدا روبروی بانک شهر قرار دارد.
در ادامه به معرفی 5 کتاب پرفروش این پاتوق کتاب قم می پردازیم: قصههای خوب برای بچههای خوب یک مجموعه کتاب است که توسط مهدی آذر یزدی نوشته شده است. در این مجموعه، داستانهای قدیمی به زبان کودکانه و برای کودکان بازنویسی شدهاند. او اولین کتاب از این مجموعه ۸ جلدی را در سال ۱۳۳۵ به نشریه امیرکبیر منتشر کرد.
مهدی آذر یزدی در سال ۱۳۴۲ جایزه یونسکو را برای این اثر به دست آورد و سال ۱۳۴۵ جایزه سلطنتی کتاب سال نیز به عنوان تقدیری از این کتاب دریافت کرد. برخی از کتابهای این مجموعه همچنین به عنوان کتاب برگزیده سال توسط شورای کتاب کودک شناخته شدهاند. این اثر به زبانهای اسپانیایی، ارمنی، چینی و روسی ترجمه شده است.
به خاطر ارزشهای ادبیات کودکانهاش، روز درگذشت مهدی آذر یزدی به نام "روز ملی ادبیات کودک و نوجوان" نامگذاری شده است. این مجموعه تا سال ۱۳۹۴، ۶۴ بار تجدید چاپ شده است.
من دیگر ما
"من دیگر ما" از سه بخش مختلف تشکیل شده است: بخش اول به بررسی رابطه بازی با محبت و عشق پرداخته و اینکه چگونه بازیهای کودکانه میتوانند به تربیت فرزندان و ایجاد ارتباط نزدیکتری بین والدین و فرزندان منجر شوند. در امروزه، برخی از والدین به خاطر مشغلههای زیاد، اهمیت کافی به بازی کردن با کودکان خود نمیدهند و این بیتوجهی به این مسئله در بخش دوم کتاب بررسی میشود.
در بخش سوم، ویژگیهای بازیهای مفید برای رشد و تربیت کودکان به تفصیل مورد بحث و بررسی قرار میگیرد. این کتاب با ترکیب علم تربیتی و اصول دینی به والدین کمک میکند تا به بهترین نحو ممکن کودکان خود را بزرگ کنند و ارتباط معنوی و محبتآمیزی با آنها برقرار کنند.
رویای نیمه شب کتاب "رویای نیمه شب" نوشتهٔ مظفر سالاری است و در این اثر، داستانی عاشقانه با پسزمینه مذهبی روایت میشود. در این داستان، مظفر سالاری حکایت دلدادگی جوانی از اهل سنت به دختری شیعه مذهب را به تصویر میکشد. راه وصال این دو جوان با موانع و اتفاقاتی تلخ و شیرین متقابل میشود. شخصیت محوری داستان، پسری به نام هاشم است که پدربزرگ او به نام ابونعیم زرگر، تاجر بزرگ جواهرات است. ابوراجح حمامی نیز دوست پدربزرگ هاشم میباشد و دختری به نام ریحانه را دارد. هاشم عاشق ریحانه میشود و داستان به نگاه عمقی به این عشق میپردازد. هاشم در مییابد که با شکاف مذهبی میان او و ریحانه، رسیدن به او تقریباً غیرممکن است و به همین دلیل نمیتواند عشق خود را به او اعلام کند. در طول داستان، حاکم حله تلاش میکند تا با سرکوب شیعیان و ایجاد نفرت بین گروههای مذهبی مختلف، قدرت و جایگاه خود را تقویت کند. در این زمان، اتفاق اصلی داستان برای ابوراجح حمامی روی میدهد؛ یک اتفاقی که باعث تغییرات عمیقی در عقاید و اعتقادات او و جامعه حله میشود.
خدایا اجازه در فصل ابتدایی، پرسشهایی در مورد صفات خداوند، دلایل وجود او و پاسخ به تردیدات مرتبط با او مطرح میشوند. در این بخش، کودکان با مفاهیم اساسی دربارهٔ الله آشنا میشوند. فصل دوم به موضوع دعا و ارزش آن، همچنین آداب و اصول دعا پرداخته و پرسشهای مرتبط با این مسئله به تفصیل جواب داده میشوند. در اینجا، کودکان آموزههای مهمی درباره دعا و ارتباط با خداوند دریافت میکنند. در فصل سوم، موضوع آفرینش، بهشت و جهنم مورد بررسی قرار میگیرد و پرسشهای مرتبط با خلقت و پاداش و مجازات پرسیده میشود. فصل چهارم به بررسی مباحث اخلاقی پرداخته و پرسشهای مرتبط با اختیار و انتخاب در مواجهه با تجربیات روزمره کودکان مورد توضیح قرار میگیرد. و در نهایت، در فصل پنجم و ششم، موضوعات متنوعی از جمله مسائل مذهبی و اجتماعی که ممکن است در ذهن کودکان به وجود آید، پرسش و پاسخ شده و کودکان با اطلاعات کاملتری در این زمینهها آشنا میشوند. این کتاب به کودکان امکان میدهد تا با یک شیوه ساده و در دسترس، به مفاهیم مهم دینی و اخلاقی آشنا شوند و پرسشهایشان دربارهٔ خداوند و معانی عمیقتر دین پاسخ داده شود.
در سال 61 در شهر حمیدیه اهواز، داستان یک دوستی ناب آغاز شد. قاسم سلیمانی، فرمانده تیپ ثارالله، به عنوان سخنران در یک تجمع حاضر بود و علی شیرازی، روحانی گردان شهید باهنر، از سخنان او استفاده میکرد. اما در آنجا چیزی بیشتر از این رخ نداد؛ عشق حاج قاسم به دلش ننشست. در فروردین سال 65، دوستی این دو شخصیت شجاع به یک همکاری رسمی تبدیل شد. حاج قاسم سلیمانی مسئولیت تبلیغات لشکر را به علی شیرازی سپرد. این همکاری در پیروزیها و تحولات مختلف جاری بود و در پس آنها، عشق و اعتقاد دوستانه حاج قاسم به علی شیرازی همچنان برقرار بود. پس از جنگ، این دوستی همچنان ادامه داشت و در سال 1390، به دعوت سردار سلیمانی، علی شیرازی مسئول نمایندگی ولی فقه در نیروی قدس شد. او هشت سال از پرفراز و نشیبهای روزهای جبهه مقاومت را با حاج قاسم سلیمانی سپری کرد. حاجتالاسلام والمسلمین علی شیرازی در کتاب "حاج قاسمی که من میشناختم" خاطرات نزدیک به چهل سال رفاقت با شهید حاج قاسم سلیمانی را به دقت و شفافیت شگفتانگیزی بازگو کرده است.
|