پست الکترونیکی:

 


اونس طلا 2,671.55
طلای 18 39,051,000
سکه امامی 460,900,000
بهار ازادی 410,200,000
دلار امریکا
یورو
لیر ترکیه
درهم امارات
پوند انگلیس
بیت کویین
بیشتر + کد نمایش

 
نباید شکایت های مربوط به تعطیلات نوروزی بلاتکلیف بماند
بروزرسانی: 05:23

نباید شکایت های مربوط به تعطیلات نوروزی بلاتکلیف بماند


رییس ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر کشور گفت: اولویت اسکان باید به مراکز اقامت رسمی اختصاص داده شود و بعد از تکمیل ظرفیت آن ها، به مراکز اقامت غیررسمی فرصت داده شود.


به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر کشور، علی اصغر شالبافیان امروز سه شنبه، 8 فروردین 1402، در جلسه ای که با حضور نمایندگان دستگاه ها و ستاد اجرایی خدمات سفر استان ها به صورت ویدئو کنفرانس در سالن خلیج فارس معاونت گردشگری برگزار شد، با اشاره به تکمیل 70 درصدی ظرفیت هتل های استان کردستان خواستار انعکاس دقیق و کامل میزان تکمیل ظرفیت اقامتگاه های رسمی در همه استان ها شد.
رییس ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر کشور ضمن قدردانی از هلال احمر استان ها، بیان کرد: هلال احمر و اورژانس در نوروز 1402با برنامه ریزی و هماهنگی بهتری وارد کار شده اند. تلاش های ستاد اقامه نماز هم در استان ها به خوبی جواب داده است. با توجه به شروع ماه رمضان، شکایت های کمتری در مورد نمازخانه های بین راهی داشته ایم که نشان دهنده هماهنگی بالا و خوب میان نهادهاست.
معاون گردشگری کشور افزود: توزیع مناسب تر مسافران بین شهرهای مختلف از اهداف و برنا مه های ما بوده است که در بسیاری از استان ها در این زمینه موفق بوده ایم. به همین منظور مسافران را فقط در مرکز استان نخواهیم داشت.

وی تأکید کرد: با انعکاس آمار به تفکیک شهرها، می توان در سال های آتی  انتظار داشت، استقبال مردم از سایر شهرهای هر استان بیشتر شود. استان ها آمار توزیع مسافر بین شهرها را احصا کنند و فهرست آن را به دبیرخانه ستاد ارسال کنند. این فهرست یکی از الگوهای ما خواهد بود که امیدوارم در سال های بعد ادامه داشته باشد.

رییس ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر کشور  پس از گفت وگو با نماینده استان چهارمحال و بختیاری در مورد وضعیت آب و هوایی و آمار تردد این استان، گفت: در ایام پایانی نوروز، استان چهارمحال و بختیاری میزبان مسافران و گردشگرانی از استان های همجوار خواهد بود. باید در حاشیه رودخانه ها از غرق شدگی افراد جلوگیری شود. استقرار گردشگران در کنار رودخانه ها، چه در اصفهان و چه در چهارمحال و بختیاری، باید در نقاط ایمن باشد.

شالبافیان همچنین با مرور آمار اقامت در استان های مختلف، ادامه داد: اولویت اسکان باید به مراکز اقامت رسمی اختصاص داده شود و بعد از تکمیل ظرفیت آن ها، به مراکز اقامت غیررسمی فرصت داده شود. تبلیعات هم باید بر همین اساس باشد. در برخی استان ها ناگزیریم به سراغ اسکان غیررسمی برویم که با کمک آموزش و پرورش، شهرداری و اوقاف ممکن می شود. اما اولویت اصلی ما باید مراکز اقامت رسمی مانند هتل ها و مسافرخانه ها باشد.

معاون گردشگری کشور بعد از گفت وگو با نماینده ستاد اجرایی خدمات سفر استان خراسان شمالی در مورد افزایش میزان ماندگاری گردشگران، گفت: این استان از معبر به مقصد استانی تبدیل شده که مسافر در آن اقامت می کنند و این موضوع را می توان در افزایش 65درصدی میزان ماندگاری مسافران در این استان مشاهده کرد. معرفی جاذبه های خراسان شمالی در تابلوهای بین راهی هم برای این استان از نظر کیفیت، تنوع و تعدد تبلیغات بسیار خوب بوده است.

رییس ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر کشور  با اشاره به اینکه از 8 فوتی تصادفات جاده ای استان خراسان شمالی، 7 مورد در یک محور خاص رخ داده است، عنوان کرد: ستادهای اجرایی خدمات سفر استانی باید محورهایی را که حوادث زیادی دارند و مصادیقی مثل رخ دادن غالب حوادث یا فوتی ها در یک محور خاص انجام می شود را به صورت مستند به دبیرخانه ستاد منعکس کنند تا مشکلات آن ها برطرف شود و حوادث کاهش پیدا کند.

وی با اشاره به عملکرد خوب سامانه رسیدگی به شکایات (09629) گفت: طبق بازدیدها و بررسی هایی که کردیم، سامانه به خوبی پاسخ می دهد . البته زمانی رضایتمندی بالا می رود که رسیدگی به درخواست فرد تکمیل شود و به پایان برسد. تعهد ما این است که تا پایان 15 فروردین هیچ شکایتی در خصوص تعطیلات نوروزی نباید بلاتکلیف مانده باشد، مگر اینکه نیاز به تعیین تکلیف توسط دستگاه قضایی داشته باشد که البته تعدادشان هم کم است.

شالبافیان تصریح کرد: ایام نوروز نیاز به ایثار و از خودگذشتگی نیروهای دستگاه ها دارد. مثلا هلال احمر، اورژانس، راهداری، امور عشایر و... بیش از 200 هزار نفر خدمات رسانی مستقیم دارند. در این فرایند صحنه های زیبایی خلق می شود و ثبت این لحظات و این رضایتمندی مهم است که مصداق امیدآفرینی نیز خواهد بود.

معاون گردشگری کشور ضمن تشکر از همه استان ها و نمایندگان دستگاه ها گفت: از امروز عصر شاهد شروع یک موج سفر جدید خواهیم بود که با توجه به تغییرات آب و هوایی باید تدابیر لازم را بیندیشیم و مدیریت کنیم. مخصوصا برای روز سیزدهم فروردین که تعداد زیادی از مردم به دل طبیعت می روند، باید بیشتر مراقب باشیم. امروز بعدازظهر اطلاعیه جدید ستاد در مورد مقاصد سفر جایگزین اعلام خواهد شد.

اطلاع رسانی وضعیت آب وهوایی برای بازگشت مسافران به موقع انجام شود

سید مصطفی فاطمی، در ادامه به بررسی وضعیت سرمای پیش بینی شده برای روزهای آینده پرداخت و گفت: در برخی مراکز استان ها دما به زیر صفر می رسد، پس باید اطلاع رسانی درست برای بازگشت مسافران داشته باشیم و اسکان اضطراری پیش بینی شود، چون چادر زدن در این هوا خطرناک است.

دبیر ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر کشور  افزود: بعد از تعطیلات نوروز هم باید همچنان کمیته های استانی داشته باشیم چون موج های سفر بعدی ادامه دارد . مخصوصا باید در حوزه نمازخانه و سرویس های بهداشتی که مورد تاکید مهندس ضرغامی هم بوده است، دقت نظر بیشتری به خرج بدهیم.

پایان پیام/






 
 
اخبار داغ:
شوک به آبی ها: فسخ شبانه مهاجم گلزن
خریدهای اوسمار برای قهرمانی/ پرسپولیس شانس اول قهرمانی
مسی به استقلال آمد +عکس
درآمدزدایی استقلال با رضایتنامه رامین رضاییان
حمله به دفتر امام جمعه جونقان
واکنش سیدحسین حسینی به صحبت های ساپینتو؛ فعلا خوشحال باش! +عکس
سریال Stranger Things پس از 10 سال تمام شد؛ پیام های خداحافظی احساسی بازیگران
اقدام جنجالی در همدان؛ قرآن در اغتشاشات به آتش کشیده شد + ویدئو
فال قهوه امروز جمعه 12 دی 1404
خوشحالی جنجالی سپاهانی های سابق در نقش جهان
ایده های اقتصادی برای هدیه روز پدر
بازداشت 30 نفر از اغتشاش گران در ملارد تایید شد
مهندس گوگل هشدار داد: این داده ها را در اختیار هوش مصنوعی قرار ندهید
کلیدهای حیاتی رام پلی استیشن 5 فاش شدند
پایان تجمع با دخالت پلیس؛ چند نفر جان باختند؟+ فیلم
نفت آمریکا با ضرر وارد 2026 شد
همسر بهرام رادان با استایل ترندی باز هم در رستوران تازه تاسیس خود دیده شد!
جزییات کامل طرح «کارت امید مادر»
عربستان خرید مشروبات الکلی را آزاد کرد
کشف 3 ابرسیاه چاله برای اولین بار در کیهان
دستگیری 30 نفر از عوامل برهم زننده نظم عمومی در ملارد (11 دی 1404)
ببینید| زهران ممدانی با ادای سوگند بر قرآن کریم شهردار نیویورک شد
جشنواره پیوند آسمانی زوج های دانشگاه های آزاد اسلامی آذربایجان شرقی 

موضوعات داغ:
فرماندار ملارد
دانیال اسماعیلی فر
دانیال اسماعیلی
شهردار نیویورک
اسماعیلی فر
شهرستان ملارد
سالگرد شهادت
پلی استیشن 5
شبکه های اجتماعی
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس
میراث فرهنگی گیلان
ساوینیو
حجت الاسلام سعیدی
پلی استر
متوسطه دوم
پول مجازی
آفت زنجره مو
کمیته امداد گلستان
علی نجفی
قرص ضد پیری
زلزله ایلام
حمید وکیلی
فروزینونه
مارسل دسایی
بجوشن
مرکز اسناد انقلاب اسلامی
حضرت عیسی مسیح
باریک محله
اسناد خزانه اسلامی
تاری
گوشی های هوشمند
تعطیلات نیم فصل
آذربایجان شرقی
معاون فرماندار
نیروی قدس سپاه
اخبار و شایعات
رامین رضاییان
مسعود پزشکیان
سپاه پاسداران
میلیارد تومان
باشگاه سپاهان
انقلاب اسلامی
تساوی بدون گل
کورس قهرمانی
قاسم سلیمانی
برنامه نویسی
امنیت سایبری
استان لرستان
خبرنگار فارس
فوتبال ایران
هدیه روز پدر
گزارش بازار
دیدار معوقه
مصلای تهران
متفاوت ترین
تیم فوتبال سپاهان اصفهان
شورای عالی انقلاب فرهنگی
مسئولان باشگاه پرسپولیس
مدیران باشگاه استقلال
اداره کل ورزش و جوانان
کاپیتان سابق استقلال
نیم فصل اول لیگ برتر
وزارت خارجه آمریکا
سیاه چاله کلان جرم
فصل نقل و انتقالات
رییس جمهور آمریکا
شورای عالی انقلاب
تخریب اموال عمومی
تیم فوتبال سپاهان
استقلال خوزستان
تیم ملی ازبکستان
ورزشگاه نقش جهان
تیم المپیک ایران
باشگاه پرسپولیس
شب سال نو میلادی
تقویم رسمی کشور
ایران و ونزوئلا
نیم فصل اول لیگ
سرمربی استقلال
بازی کامپیوتری


 

خرید لیبل رول
دیوار بتنی پیش ساخته
کویل آبگرم
خرید طلای آب‌شده آنلاین
گاد پوری موزیک
وام فوری
خرید طلا
پخش موبایل مشهد
تجهیزات پزشکی
عطاری
دلایل افت رتبه سایت
وکیل مهریه
پخش زنده
نظرات در مورد لیزر فوتونا
هدایای تبلیغاتی
کرم گاتیو
خرید فالوور پاپ آپ اینستاگرام
هدایای تبلیغاتی
تجربه 5 تریدر ایرانی از بروکر لایت فایننس
آیا صرافی ال بانک برای ایرانیان مناسب است؟
کلینیک تخصصی ساکشن غبغب در تهران
دیوار بتنی پیش ساخته
وان جکوزی
خرید پارچه شلوار
آسانسور
بهترین شرکت حسابداری
آشاارگانیک، مرجع عصاره‌های گیاهی در ایران
بلک فرایدی
آموزشگاه زبان رادتایم
آجر آذرخش
دانلود تلگرام اصلی ، تلگرام طلایی و موبوگرام
اجاره میز و صندلی
ساختمان پزشکان
رسانه ارزدیجیتال فا
خرید سالت
وکیل آنلاین
تقویت انتن موبایل
دکل مهاری g35
دستگاه مترجم
باز کردن لوله
هدیه شب یلدا
امداد خودرو تبریز
خرید طلا
پویامگ
کاشت ابرو طبیعی در سال 1404
سفارش پروپوزال دکتری معماری
خرید لیبل رول
نرم افزار منابع انسانی
میلگرد ساده
دریچه منهول چدنی
پاپ موزیک
خرید اقساطی خودرو
تورهای ارزان 20 گشت
مانیتور استوک
رزرو ارزان هتل
قطعات یدکی لباسشویی
بهترین وکیل
خرید ممبر تلگرام
خرید صندلی گیمینگ
سرور اچ پی
دانلود آهنگ از ربک موزیک
هزینه چاپ کتاب با ارزان ترین قیمت
چاپ کتاب ویژه رتبه بندی معلمان
سیگنال کریپتو
وانت بار
صرافی ال بانک
آموزش ارز دیجیتال در تهران
بالابر ساختمانی
رز موزیک
خدمات مرکزی بوش
باحال مگ
خرید فالوور واقعی




همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.