مقایسه سایت ساز wix.com و siteesho.comدر این مقاله به مقایسه دو سایت ساز یعنی سایت ساز wix.com و siteesho.com می پردازیم. بررسی سایت ساز wixمی توان گفت که wix یک شرکت بزرگ و چند ملیتی می باشد. لیدر بازار سایت سازها در دنیا سایت WIX.COM است. به گفته این شرکت اگر به دنبال یک حضور حرفه ای در دنیای اینترنت هستید از خدمات این سایت ساز استفاده کنید. این سایت ساز با امکانات و قابلیت هایی که بر روی پلتفرم خودش ایجاد کرده است هم نیاز افراد مبتدی را برآورده می کند و هم نیاز افراد و شرکت های حرفه ای که قصد حضور فعال در بستر اینترنت را دارند. سایت ساز ویکس در سال 2006 تاسیس شد و پس از 3 سال توانست یک میلیون کاربر را جذب کند. در سال 2014 تعداد کاربران این سایت ساز به عدد 50 میلیون نفر رسید و هم اکنون در سال 2021 از 200 میلیون کاربر عبور کرده است. شما با کمک سایت ساز wix می توانید هر سایتی و در هر زمینه ای طراحی و ایجاد کنید. این پلتفرم با داشتن 200 میلیون کاربر و ویژگی های تخصصی برای ایجاد یک سایت حرفه ای برای تمامی مشاغل و تخصص ها مورد استفاده قرار می گیرد. سایت ساز wix حدود 100 قابلیت و ابزار مختلف را برای کاربران خود ایجاد کرده است. از قابلیت های مدیریت مشتریان و ارتباط با آن ها گرفته تا ابزارهای طراحی لوگو، رابط کاربری و سئو، همه و همه در یک پلتفرم جمع شده اند تا تمامی نیازهای یک کاربر برای فعالیت در اینترنت را پوشش دهد. مهم ترین قابلیت ها و ابزارهای سایت ساز wix.comویرایشگر WIXشما برای ساخت سایت در ویکس می توانید از نو طرحی را ایجاد کنید یا از بین 500 قالب موجود یکی را انتخاب و به سلیقه خود و به شکل drag and drop (کشیدن و رها کردن) آن را تغییر دهید.
ابزار WIX ADIاین ابزار در واقع هوش مصنوعی سایت ساز ویکس می باشد که با پرسیدن چندین سال از شما سایت مورد نظر شما را طراحی و آماده می کند. برای ساخت سایت در WIX.COM شما می توانید از ویرایشگر این سایت ساز استفاده کنید و به صورت دستی سایت خود را ایجاد نمایید. یا از ابزار هوش مصنوعی این شرکت استفاده کرده و طراحی سایت را به این ابزار بسپارید. برخی از قابلیت های مهم سایت ساز ویکس:
بررسی سایت ساز سایتی شویکی از سایت سازهای معتبری که در ایران فعالیت می کند سایتی شو می باشد. این سایت ساز امکانات بسیاری در اختیار کاربران و مشتریان خودش قرار می دهد. این امکانات می تواند برای هر سایتی بسیار مفید باشد. در ادامه به بررسی و مقایسه این سایت ساز با wix می پردازیم. معرفی سایت ساز سایتی شوسایتی شو یک پلتفرم ایرانی طراحی سایت بدون دانش کد نویسی می باشد. این سایت ساز تمامی تلاش خود را کرده است تا بتواند امکاناتی را در محصول خود قرار دهد تا امکان رقابت با سایت سازهای خارجی را کسب کند و همچنین نسبت به سایر سایت سازهای ایرانی مزیت های رقابتی مهمی داشته باشد. همین موضوع باعث شده است تا سایتی شو نسخه خارجی پلتفرم خود را هم طراحی کند و هم اکنون در کشور کانادا این سایت ساز در حال فعالیت می باشد. در ادامه به بررسی مهم ترین قابلیت ها و ویژگی های سایت ساز سایتی شو می پردازیم. ساخت سایت و اپلیکیشن به طور همزمان:زمانی که شما در سایتی شو قالب خود را انتخاب می کنید و در چند دقیقه کارهای ساخت سایت خود را انجام می دهید، بلافاصله در کنار طراحی سایت، نسخه اندروید سایت خود را هم دریافت خواهید کرد و می توانید از مزیت های داشتن یک اپلیکیشن اندروید نیز استفاده کنید. ربات هوشمند اینستاگرام:از مزیت های مهم دیگر سایت ساز سایتی شو طراحی یک ربات هوشمند برای تبدیل پیج اینستاگرام به فروشگاه اینترنتی می باشد. با کمک این ربات صاحبان پیج های اینستاگرام که محصول می فروشند می توانند پیج خود را به یک فروشگاه اینترنتی با امکانات کامل تبدیل کنند. این مزیت حتی در سایت ساز WIX هم وجود ندارد و یک مزیت ویژه برای کاربران سایتی شو می باشد. امکانات کامل یک فروشگاه اینترنتی:فروشگاه های اینترنتی طراحی شده با سایت ساز سایتی شو دارای امکانات و قابلیت های بی نظیری برای مدیریت یک فروشگاه اینترنتی از 0 تا 100 هستند. تیم اجرایی سایتی شو به دلیل اینکه چندین سال با بیزینس های آنلاین در ارتباط بوده اند به تمامی جوانب یک کسب و کار آنلاین توجه ویژه ای داشته اند. در ادامه به صورت جزئی به مهم ترین ویژگی های سایت ساز سایتی شو می پردازیم و در انتها یک مقایسه بین سایت ساز WIX و سایت ساز سایتی شو خواهیم داشت.
نتیجه گیری ما در این مقاله برترین سایت ساز خارجی (www.wix.com) را با یکی از معتبرترین و پر امکانات ترین سایت ساز ایرانی (www.siteesho.com) مقایسه کردیم. این مقایسه ازین جهت بود که بتوانیم درک درستی از ویژگی ها و امکانات هر کدام از سایت سازهای ویکس و سایتی شو داشته باشیم. قطعا سایت ساز wix با داشتن هزاران نیروی متخصص و بودجه فراوان توانسته یک پلتفرم جامع و کاملی را برای کاربران دنیا فراهم کند. برخی از این ویژگی ها عملا ارتباط مستقیمی با خود سایت ساز ندارد. مثلا پنل های آنالیز و مدیریت مشتریان یک امکان جانبی برای سایت ساز ویکس هست و این سایت ساز توانسته هر آن چه را که یک کاربر برای راه اندازی یک سایت و فروشگاه اینترنتی حرفه ای نیاز دارد را آماده نماید. اما سایت ساز سایتی شو با توجه به نیازهای بومی کاربران ایرانی پلتفرمی را طراحی کرده است که بتواند اکثر نیازهای کاربران ایرانی را به خوبی مرتفع سازد. اگر سری به صفحه امکانات سایت ساز سایتی شو بیندازید لیستی بلندپایه از قابلیت ها و ویژگی های این سایت ساز را مشاهد می کنید. در مجموع سایت ساز سایتی شو توانسته برای کاربران ایرانی که تحت تحریم هستند و نمی توانند از سایت سازهای مطرح دنیا استفاده کنند، پلتفرمی را فراهم کند که کاربران ایرانی بدون هیچ گونه دغدغه ای بتوانند سایت یا فروشگاه اینترنتی خود را راه اندازی نمایند و به صورت حرفه ای وارد فضای آنلاین شوند. منبع: وب سایت کلیک (https://click.ir) |