مطالب مرتبط:
صادرات 36 میلیون دلاری سیب از کشور؛ تولید سالانه 4.4 میلیون تن محصول
صادرات 36 میلیون دلاری سیب از کشور؛ تولید سالانه 4.4 میلیون تن محصول
گل محمدی در تنگنای تولید و بازار؛ چرا ارزش افزوده سهم ایران نیست؟
توسعه همکاری های بانک رفاه کارگران و شرکت تاپیکو برای جهش تولید
حقوق کارگران ثابت است، اما قیمت ها هر روز بالاتر می رود/ تقویت تعاونی ها می تواند فاصله قیمت تولید تا مصرف را کاهش دهد/ آرزوهای زیادی داریم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 8 مهر 1405 ساعت 07:452026-09-30اقتصادي

ضرورت تفکیک تولید و صادرات؛ تولیدکننده نباید درگیر بازارسازی شود


عضو اتاق بازرگانی تهران با بیان اینکه صادرکنندگان علاوه بر محدودیت های خارجی با موانع داخلی نیز مواجه اند، خواستار تمرکز سیاست گذاری تجارت خارجی در یک نهاد تخصصی شد.

- ضرورت تفکیک تولید و صادرات؛ تولیدکننده نباید درگیر بازارسازی شود عضو اتاق بازرگانی تهران با بیان اینکه صادرکنندگان علاوه بر محدودیت های خارجی با موانع داخلی نیز مواجه اند، خواستار تمرکز سیاست گذاری تجارت خارجی در یک نهاد تخصصی شد.

محمدرضا غفراللهی، عضو اتاق بازرگانی تهران، در گفتگو با خبرنگار مهر با تأکید بر اهمیت صادرات در شرایط فعلی اقتصاد کشور با توجه به در پیش بودن روز ملی صادرات گفت: صادرات علاوه بر ارزآوری، به افزایش بهره وری ظرفیت های تولیدی، ایجاد اشتغال و تقویت جایگاه ایران در بازارهای خارجی کمک می کند و باید موانع داخلی و خارجی پیش روی صادرکنندگان کاهش یابد.

وی با بیان اینکه روز ملی صادرات فرصتی برای بازاندیشی در مفهوم صادرات است، اظهار کرد: میزان صادرات یکی از شاخص های مهم پیشرفت اقتصادی کشورهاست و حضور کالاهای یک کشور در بازارهای خارجی، علاوه بر ایجاد درآمد ارزی، دامنه نفوذ اقتصادی و قدرت تعامل آن کشور را افزایش می دهد.

غفراللهی افزود: ایران نیز برای تأمین ارز مورد نیاز واردات کالا و مواد اولیه، نیازمند توسعه صادرات است.


برچسب ها: عضو اتاق بازرگانی تهران - اتاق بازرگانی تهران - اتاق بازرگانی - صادرکنندگان - خارجی - صادرات - تولید
آخرین اخبار سرویس:

ضرورت تفکیک تولید و صادرات؛ تولیدکننده نباید درگیر بازارسازی شود

ضرورت تفکیک تولید و صادرات؛ تولیدکننده نباید درگیر بازارسازی شود