مطالب مرتبط:
حمله خونین قاچاقچی چوب با تبر به جنگلبان چالوسی در روز ملی جنگلبان
حمله قاچاقچی چوب به جنگلبان چالوسی در روز جنگلبان
جنایت خونین با تبر در مشهد؛ ضارب پس از انتشار عکسش خود را تسلیم کرد + عکس
قتل مرد افغانستانی با تبر+ عکس
برخورد پراید و ضربات تبر/ راز قتل مرد افغانستانی در مشهد فاش شد + عکس
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 12 مرداد 1405 ساعت 22:352026-08-03حوادث

حمله با تبر به جنگلبان چالوسی در روز جنگلبان! + عکس


یک جنگلبان اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران ـ نوشهر حین انجام مأموریت گشت و حفاظت از عرصه های جنگلی در منطقه آزارک چالوس، هدف حمله قاچاقچی چوب قرار گرفت.

- به گزارش تابناک، مهرداد خزایی پول، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران ـ نوشهر، شامگاه دوشنبه در گفت وگو با خبرنگاران با اشاره به حمله به یکی از نیروهای یگان حفاظت منابع طبیعی اظهار کرد: این حادثه همزمان با ایام پاسداشت روز ملی جنگلبان رخ داد و بار دیگر مخاطرات و دشواری های مأموریت جنگلبانان در حفاظت از عرصه های طبیعی را آشکار کرد.

وی گفت: تقی حسینی مقدم، جنگلبان یگان حفاظت، هنگام گشت زنی در حوزه استحفاظی منطقه آزارک شهرستان چالوس با فردی که در حال قطع غیرمجاز درختان جنگلی بود، مواجه شد.

خزایی پول افزود: متخلف پس از مشاهده مأمور یگان حفاظت، با در دست داشتن تبر به وی حمله کرد و بر اثر ضربات واردشده، جنگلبان از ناحیه صورت به شدت مجروح و دچار شکستگی استخوان گونه شد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران ـ نوشهر با بیان اینکه شدت جراحات، جان این جنگلبان را با خطر مواجه کرده بود، تصریح کرد: مصدوم بلافاصله به مرکز درمانی منتقل شد و هم اکنون تحت مراقبت و درمان قرار دارد.


برچسب ها: جنگلبان - منابع طبیعی و آبخیزداری - منابع طبیعی - یگان حفاظت - حفاظت - طبیعی - اداره کل منابع طبیعی
آخرین اخبار سرویس:

حمله با تبر به جنگلبان چالوسی در روز جنگلبان! + عکس

حمله با تبر به جنگلبان چالوسی در روز جنگلبان! + عکس