مطالب مرتبط:
اولین واکنش رسانه های اصلی اسراییل به خبر ترامپ در مورد لغو حمله به ایران/ نتانیاهو خبر نداشت!
شمار تلفات حمله انتحاری در پاکستان به 15 کشته افزایش یافت
نماینده مجلس: دشمن زمانی که بداند هزینه حمله بسیار سنگین است، عقب نشینی می کند
حمله انتحاری مرگبار به پلیس پاکستان!+جزییات
مسعود زریبافان:در صورت حمله زمینی آمریکایی ها خاک ما قتلگاه نظامیان شان خواهد شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 12 مرداد 1405 ساعت 21:252026-08-03بين الملل

حمله قاچاقچی چوب به جنگلبان چالوسی در روز جنگلبان


یک جنگلبان اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران ـ نوشهر حین انجام مأموریت گشت و حفاظت از عرصه های جنگلی در منطقه آزارک چالوس، - چالوس - یک جنگلبان اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران ـ نوشهر حین انجام مأموریت گشت و حفاظت از عرصه های جنگلی در منطقه آزارک چالوس، هدف حمله قاچاقچی چوب قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد خزایی پول، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران ـ نوشهر، شامگاه دوشنبه در گفت وگو با خبرنگاران با اشاره به حمله به یکی از نیروهای یگان حفاظت منابع طبیعی اظهار کرد: این حادثه همزمان با ایام پاسداشت روز ملی جنگلبان رخ داد و بار دیگر مخاطرات و دشواری های مأموریت جنگلبانان در حفاظت از عرصه های طبیعی را آشکار کرد.

وی گفت: تقی حسینی مقدم، جنگلبان یگان حفاظت، هنگام گشت زنی در حوزه استحفاظی منطقه آزارک شهرستان چالوس با فردی که در حال قطع غیرمجاز درختان جنگلی بود، مواجه شد.

خزایی پول افزود: متخلف پس از مشاهده مأمور یگان حفاظت، با در دست داشتن تبر به وی حمله کرد و بر اثر ضربات واردشده، جنگلبان از ناحیه صورت به شدت مجروح و دچار شکستگی استخوان گونه شد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران ـ نوشهر با بیان اینکه شدت جراحات، جان این جنگلبان را با خطر مواجه کرده بود، تصریح کرد: مصدوم بلافاصله به مرکز


برچسب ها: منابع طبیعی و آبخیزداری - جنگلبان - منابع طبیعی - اداره کل منابع طبیعی - آبخیزداری - طبیعی - چالوس
آخرین اخبار سرویس:

حمله قاچاقچی چوب به جنگلبان چالوسی در روز جنگلبان

حمله قاچاقچی چوب به جنگلبان چالوسی در روز جنگلبان