مطالب مرتبط:
هماهنگی سیاست های پولی، مالی و تجاری، راهبرد خروج از رکود تورمی
معاون بانک مرکزی: سیاست ارزی و تجاری باید هماهنگ شوند
آمازون پیش بینی کرد: رایانه های کوانتومی تجاری 5 تا 7 سال آینده عرضه می شوند
معاون بانک مرکزی: سیاست ارزی و تجاری باید هماهنگ شوند
از فرصت توافق برای بازسازی صنایع و کاهش بیکاری باید استفاده کرد/ پیوندهای تجاری با کشورهای مختلف تاب آوری را بیشتر می کند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 1 تیر 1405 ساعت 09:252026-06-22اقتصادي

موسسات غیرتجاری مجاز به انجام فعالیت های تجاری نیستند


سخنگوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور از الکترونیکی شدن فرآیند مهر و موم دفاتر قانونی، کاهش چشمگیر زمان و هزینه دریافت دفاتر، صرفه جویی گسترده در مصرف کاغذ و همچنین برنامه ریزی برای استقرار ثبت هوشمند مبتنی بر داده و هوش مصنوعی خبر داد.

- موسسات غیرتجاری مجاز به انجام فعالیت های تجاری نیستند سخنگوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور از الکترونیکی شدن فرآیند مهر و موم دفاتر قانونی، کاهش چشمگیر زمان و هزینه دریافت دفاتر، صرفه جویی گسترده در مصرف کاغذ و همچنین برنامه ریزی برای استقرار ثبت هوشمند مبتنی بر داده و هوش مصنوعی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، اعظم قویدل، سخنگوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در ادامه تشریح برنامه های تحول آفرین سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه هوشمندسازی فرآیند تعیین نام شرکت ها گفت: یکی از مهم ترین دغدغه های متقاضیان ثبت شرکت ها در سال های گذشته، موضوع انتخاب و تأیید نام شرکت ها بوده است.

سخنگوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور افزود: با هوشمندسازی فرآیند تعیین نام، سامانه به صورت خودکار و بدون دخالت سلیقه ای، نام های پیشنهادی متقاضی را بررسی کرده و ضمن اعلام امکان یا عدم امکان ثبت آن، نام های مشابه و جایگزین را نیز به صورت هوشمند پیشنهاد می کند.


برچسب ها: سازمان ثبت اسناد و املاک - ثبت اسناد و املاک - سازمان ثبت اسناد - سازمان ثبت - ثبت اسناد - زمان - سازمان
آخرین اخبار سرویس:

موسسات غیرتجاری مجاز به انجام فعالیت های تجاری نیستند

موسسات غیرتجاری مجاز به انجام فعالیت های تجاری نیستند