مطالب مرتبط:
استفاده صنایع از پساب فاضلاب برای توسعه شهرک های صنعتی
بررسی راهکار های تقویت تاب آوری و بازسازی صنایع دریایی در دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر
نروژ استفاده از هوش مصنوعی را برای کودکان دبستانی به شدت محدود کرد
استفاده از ظرفیت مردمی برای اسکان زائران مراسم تشییع رهبر شهید در مشهد ضروری است
چگونه از سرعت بالای شبکه ترون در جابه‌جایی دارایی استفاده کنیم؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 31 خرداد 1405 ساعت 15:052026-06-21اقتصادي

از فرصت توافق برای بازسازی صنایع و کاهش بیکاری باید استفاده کرد/ پیوندهای تجاری با کشورهای مختلف تاب آوری را بیشتر می کند


آرمان خالقی در تشریح پیامدهای اقتصادی پایان جنگ و تفاهم دیپلماتیک ایران و آمریکا عنوان کرد: ناپایداری ناشی از درگیری ها همواره منجر به افزایش نرخ ارز، - از فرصت توافق برای بازسازی صنایع و کاهش بیکاری باید استفاده کرد/ پیوندهای تجاری با کشورهای مختلف تاب آوری را بیشتر می کند آرمان خالقی در تشریح پیامدهای اقتصادی پایان جنگ و تفاهم دیپلماتیک ایران و آمریکا عنوان کرد: ناپایداری ناشی از درگیری ها همواره منجر به افزایش نرخ ارز، تورم و تغییر در رفتار مصرف کنندگان و فعالان اقتصادی شده و در نهایت به کاهش ارزش پول ملی می انجامد.

عصر ایران- دبیر کل خانه صنعت، معدن و تجارت ایران ضمن تبیین پیامدهای اقتصادی پایان درگیری ها و تفاهمات دیپلماتیک بر نقش توافق در تسهیل تجارت خارجی تاکید کرد و گفت: انتظار می رود با ایجاد صلح، فعالیت بنادر جنوبی و کریدورهای صادراتی و وارداتی که در جریان جنگ با اختلال مواجه شده بود از سر گرفته شود.

  آرمان خالقی در تشریح پیامدهای اقتصادی پایان جنگ و تفاهم دیپلماتیک ایران و آمریکا عنوان کرد: ناپایداری ناشی از درگیری ها همواره منجر به افزایش نرخ ارز، تورم و تغییر در رفتار مصرف کنندگان و فعالان اقتصادی شده و در نهایت به کاهش ارزش پول ملی می انجامد.


برچسب ها: اقتصادی - دیپلماتیک - ایران و آمریکا - کشورهای مختلف - کاهش بیکاری - آرمان خالقی - ایران
آخرین اخبار سرویس:

از فرصت توافق برای بازسازی صنایع و کاهش بیکاری باید استفاده کرد/ پیوندهای تجاری با کشورهای مختلف تاب آوری را بیشتر می کند

از فرصت توافق برای بازسازی صنایع و کاهش بیکاری باید استفاده کرد/ پیوندهای تجاری با کشورهای مختلف تاب آوری را بیشتر می کند