مطالب مرتبط:
بقایی: اقدام رژیم صهیونیستی بدون هماهنگی با آمریکا پذیرفتنی نیست
بقایی: حملات رژیم صهیونیستی با هماهنگی آمریکا انجام شده است
بقایی در نشست خبری: هیچ کسی باور نمی کند بدون هماهنگی با آمریکا عملی از رژیم صهیونسیتی سر بزند (18 خرداد 1405)
هیچ کسی باور نمی کند بدون هماهنگی با آمریکا، عملی از رژیم صهیونیستی سربزند / اتفاقات شب گذشته، بی اعتمادی در مذاکرات را تشدید می کند
بقایی: جنایات آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران جنایات جنگی بود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 18 خرداد 1405 ساعت 11:102026-06-08بين الملل

بقایی: هیچ کس باور نمی کند رژیم صهیونیستی بدون هماهنگی با آمریکا باشد


وزارت خارجه آمریکا در جنگ 40 روزه به صراحت اعلام کرد که علت تحمیل جنگ از سوی این کشور به ایران حمایت از رژیم صهیونیستی بوده است و اکنون نیز با وجود ادعاهای مقامات آمریکایی ما اطلاع داریم که سنتکام در زمینه پدافند و آفند با رژیم صهیونیستی همکاری و هماهنگی دارد.

- بقایی: هیچ کس باور نمی کند رژیم صهیونیستی بدون هماهنگی با آمریکا باشد بقایی ادامه داد: وزارت خارجه آمریکا در جنگ 40 روزه به صراحت اعلام کرد که علت تحمیل جنگ از سوی این کشور به ایران حمایت از رژیم صهیونیستی بوده است و اکنون نیز با وجود ادعاهای مقامات آمریکایی ما اطلاع داریم که سنتکام در زمینه پدافند و آفند با رژیم صهیونیستی همکاری و هماهنگی دارد.

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در نشستی خبری هفتگی خود حملات رژیم صهیونیستی به ایران و لبنان را در هماهنگی و همکاری با آمریکا دانست.

به گزارش ایسنا، اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در ابتدای نشست خبری هفتگی خود آخرین تحولات غرب آسیا و پاسخ ایران به تجاوزگری رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان را تشریح و در ادامه به سوالات خبرنگاران در مورد آخرین تحولات سیاست خارجی کشور و مسائل بین الملل پاسخ گفت.

سخنگوی وزارت خارجه ایران در ابتدای نشست خبری خود در پاسخ به این سوال که در حال حاضر آمریکایی ها در حال بیان این گزاره هست


برچسب ها: رژیم صهیونیستی - صهیونیستی - آمریکا - هماهنگی - وزارت خارجه آمریکا - مقامات آمریکایی - رژیم
آخرین اخبار سرویس:

بقایی: هیچ کس باور نمی کند رژیم صهیونیستی بدون هماهنگی با آمریکا باشد

بقایی: هیچ کس باور نمی کند رژیم صهیونیستی بدون هماهنگی با آمریکا باشد