مطالب مرتبط:
بقایی در نشست خبری: هیچ کسی باور نمی کند بدون هماهنگی با آمریکا عملی از رژیم صهیونسیتی سر بزند (18 خرداد 1405)
حملات هوایی رژیم صهیونیستی به شهرهای ایران/حمله اسراییل به ایران با هماهنگی آمریکا
حمله رژیم صهیونیستی به ضاحیه جنوبی بیروت با هماهنگی آمریکا + فیلم
بقایی: اقدام رژیم صهیونیستی بدون هماهنگی با آمریکا پذیرفتنی نیست
حملات رژیم صهیونیستی با هماهنگی آمریکا انجام شده است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 18 خرداد 1405 ساعت 11:002026-06-08بين الملل

هیچ کسی باور نمی کند بدون هماهنگی با آمریکا، عملی از رژیم صهیونیستی سربزند / اتفاقات شب گذشته، بی اعتمادی در مذاکرات را تشدید می کند


فلسفه مذاکرات، پایان دادن به جنگ علیه ایران بود و خاتمه جنگ در لبنان را نیز بخشی از آتش بس عنوان کرده بودیم.

- به گزارش خبرنگار جماران، اسماعیل بقایی صبح امروز 18 خرداد در نشست هفتگی سخنگوی وزارت خارجه در خصوص ادعاهای ترامپ مبنی بر تلاش برای جلوگیری از حمله اسراییل به ایران، اظهار کرد: هیچ کسی باور نمی کند بدون هماهنگی با آمریکا، عملی از رژیم صهیونیستی سربزند ضمن اینکه باید توجه کنیم وزارت خارجه آمریکا دلیل اصلی تحمیل جنگ علیه ایران را حمایت از این رژیم عنوان کرده است.

همین اکنون نیز سنتکام هم در زمینه آفتد و هم پدافند، کاملا با رژیم صهیونیستی همراه است.

مسئولیت آمریکا به عنوان طرف تفاهم آتش بس 19 فروردین محرز است و هر اتفاقی در منطقه بیفتد که باعث نقض آتش بس شود، آمریکا مسئولیت مستقیم در آن دارد و پیامدهای تشدید تنش بر عهده آن است.

بقایی با بیان اینکه اتفاقات شب گذشته، بی اعتمادی در مذاکرات را تشدید می کند، گفت: تناقض گویی آمریکا و اعلامیه های به زعم خودشان گیج کننده، به اندازه کافی باعث آشفتگی در دیپلماتیک شده بود و اتفاقات 24 ساعت اخیر نیز به آن دامن می زند.

سخنگوی وزارت امور خارجه ادامه داد: ما تا هر کجا که منافع ملی مان اقتضا کند، در برابر رژیم صهیونیستی اقدام خواهیم کرد.


برچسب ها: رژیم صهیونیستی - آمریکا - صهیونیستی - وزارت خارجه - علیه ایران - سخنگوی وزارت خارجه - وزارت خارجه آمریکا
آخرین اخبار سرویس:

هیچ کسی باور نمی کند بدون هماهنگی با آمریکا، عملی از رژیم صهیونیستی سربزند / اتفاقات شب گذشته، بی اعتمادی در مذاکرات را تشدید می کند

هیچ کسی باور نمی کند بدون هماهنگی با آمریکا، عملی از رژیم صهیونیستی سربزند / اتفاقات شب گذشته، بی اعتمادی در مذاکرات را تشدید می کند