مطالب مرتبط:
کاهش کشتار غیرمجاز دام و طیور در خوزستان
کاهش کشتار غیرمجاز دام و طیور در خوزستان
مایه کوبی بیش از 4 میلیون دام سبک خوزستان علیه آبله
پیش بینی سوخت جایگزین برای واحدهای دام و طیور خراسان شمالی در مواقع اضطرار
صدور بی رویه مجوز دام و طیور در قزوین متوقف می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 31 فروردین 1405 ساعت 10:252026-04-20اقتصادي

جهش بهداشت عمومی در زمینه کشتار بهداشتی دام و طیور در خوزستان


مدیرکل دامپزشکی خوزستان از کاهش قابل توجه کشتار دام و مرغ زنده در خارج از کشتارگاه های و افزایش آن در کشتارگاه های مجاز تحت نظارت های بهداشتی دامپزشکی استان در سال 1404 خبر داد.

- مدیرکل دامپزشکی خوزستان از کاهش قابل توجه کشتار دام و مرغ زنده در خارج از کشتارگاه های و افزایش آن در کشتارگاه های مجاز تحت نظارت های بهداشتی دامپزشکی استان در سال 1404 خبر داد.

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، ناصر عسکری فرد با اشاره به اهمیت انجام کشتار دام و مرغ زنده تحت نظارت های بهداشتی دامپزشکی در کشتارگاه های مجاز دام و طیور اظهار کرد: فرآیند بهداشتی تولید گوشت قرمز و گوشت مرغ، یک زنجیره به هم پیوسته ای است که از نظارت تخصصی بر بهداشت و سلامت خوراک دام و طیور آغاز می گردد، در تمام مراحل تکثیر و پرورش ادامه می یابد و در نهایت باید بر نظارت بر فرآیند کشتار دام و طیور، استحصال و عرضه گوشت منتهی گردد.

وی در تشریح این موفقیت بهداشتی اظهار داشت: میزان کشتار دام سبک، دام سنگین و مرغ زنده در کشتارگاه های تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی استان خوزستان در سال 1404 نسبت به سال 1403 به ترتیب 15%، 30% و 10% افزایش داشته است و این در شرایطی است که میزان کلی مصرف گوشت قرمز و گوشت مرغ نسبت به سال 1403 بیشتر نبوده و میزان جوجه ریزی کاهش یافته بود.


برچسب ها: کشتار - بهداشت - دامپزشکی - کشتارگاه - دام - دام و طیور - بهداشتی
آخرین اخبار سرویس:

جهش بهداشت عمومی در زمینه کشتار بهداشتی دام و طیور در خوزستان

جهش بهداشت عمومی در زمینه کشتار بهداشتی دام و طیور در خوزستان