مطالب مرتبط:
حزب الله: ایران در مذاکرات با آمریکا به اهداف خود دست می یابد
یک مقام حزب الله: ایران در مذاکرات با آمریکا به اهداف خود دست می یابد
موضع حزب الله درباره مذاکرات ایران و آمریکا
تحلیل نیویورک تایمز از مذاکرات ایران و آمریکا و چالش های پیش رو
گزارش مهم از محک مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط: مذاکرات غیرمستقیم با میانجی گری عمان پایان یافت اما طرفین توافقی جدی نداشتند / هر دو طرف از «آغاز مثبت» گفتگوها گفتند و موافقت کردند روند دیپلماتیک ادامه یابد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 19 بهمن 1404 ساعت 17:502026-02-08سياسي

حزب الله: ایران در مذاکرات با آمریکا به اهدافش می رسد


عضو شورای سیاسی حزب الله لبنان اعلام کرد جمهوری اسلامی ایران در جریان مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا، به اهداف خود دست پیدا خواهد کرد.

- به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ محمود قماطی عضو شورای سیاسی حزب الله لبنان امروز (یکشنبه) در سخنانی در مراسم جشن حزب پرچم ملی در بعلبک اعلام کرد جمهوری اسلامی ایران در جریان مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا، به اهداف خود دست پیدا خواهد کرد.

به گزارش المنار، قماطی با بیان اینکه در حال حاضر، نتانیاهو شکست خورده و ناامید شده است، تصریح کرد ایران بر موضع خود پافشاری کرد و توانست مکان و برنامه مذاکرات را تعیین کند.

وی با اشاره به مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط و گفت‎وگو درباره موضوع هسته ای ایران گفت ایران یک کشور قدرتمند و دارای حاکمیت است که به تنهایی قادر به دفاع از حریم خود است و مذاکرات را فقط به موضوع هسته ای منحصر کرد.

وی همچنین هشدار داد ایران در صورت وقوع جنگ ایستادگی خواهد کرد و از طرف دیگر، تجارت جهانی ضربه خواهد خورد و جریان نفت در خلیج فارس متوقف خواهد شد.


برچسب ها: مذاکرات - جمهوری اسلامی ایران - ایران - حزب الله لبنان - جمهوری اسلامی - موضوع هسته ای - آمریکا
آخرین اخبار سرویس:

حزب الله: ایران در مذاکرات با آمریکا به اهدافش می رسد

حزب الله: ایران در مذاکرات با آمریکا به اهدافش می رسد