مطالب مرتبط:
حجت الاسلام موحدی: دادستان های کشور با کمک مرکز وکلا در حال برآورد خسارت های اغتشاش هستند
پیروزی کشور در جنگ 12 روزه و اغتشاشات اخیر علائم ظهور است
عیادت رییس دیوان عالی کشور از جانبازان اغتشاشات و عملیات تروریستی اخیر
گزارش تصویری | گرامیداشت شهدای اغتشاشات دی ماه کشور در حرم مطهر رضوی
عیادت رییس دیوان عالی کشور از جانبازان اغتشاشات اخیر
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 5 بهمن 1404 ساعت 13:402026-01-25سياسي

دادستان کل کشور: با کمک مرکز وکلا در حال برآورد خسارت های اغتشاشات هستیم


پیاده نظامان داخلی و خارجی دشمنان بدانند که تجربه این کشور ها نشان می دهد تسلیم در برابر آمریکا نه تنها امنیت نمی آورد، - دادستان کل کشور: با کمک مرکز وکلا در حال برآورد خسارت های اغتشاشات هستیم دادستان کل کشور گفت: پیاده نظامان داخلی و خارجی دشمنان بدانند که تجربه این کشور ها نشان می دهد تسلیم در برابر آمریکا نه تنها امنیت نمی آورد، بلکه منجر به اشغال، غارت منابع و بی ثباتی می شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، بیست و چهارمین جلسه شورای معاونین دادستانی کل کشور، یکشنبه 5 بهمن به ریاست حجت الاسلام محمد موحدی دادستان کل کشور و با حضور معاونین دادستانی کل کشور برگزار شد.

دادستان کل کشور در این نشست با تبریک اعیاد شعبانیه، افزود: آنچه امروز به روشنی مشاهده می شود، ناکامی مستمر دشمنان در برابر جمهوری اسلامی ایران است.

این مقام عالی قضایی گفت: استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون با سناریو های مختلف در پی ضربه زدن به نظام بوده، اما اراده الهی بر تحقق اهداف این انقلاب قرار گرفته است.

دادستان کل کشور با اشاره به جنگ تحمیلی 8 ساله و حوادث سال های اخیر افزود: دشمن نه در جنگ نظامی، نه در تحریم ها و نه در فتنه های داخلی به اهداف خود نرسیده است.


برچسب ها: دادستان کل کشور - دادستان - دادستان کل - کشور - دادستانی کل کشور - دادستانی کل - جمهوری اسلامی ایران
آخرین اخبار سرویس:

دادستان کل کشور: با کمک مرکز وکلا در حال برآورد خسارت های اغتشاشات هستیم

دادستان کل کشور: با کمک مرکز وکلا در حال برآورد خسارت های اغتشاشات هستیم