مطالب مرتبط:
عیادت نمایندگان مقام معظم رهبری از جانبازان جنگ تروریستی اخیر
عیادت معاون بهداشت و درمان بنیاد از مجروحان اغتشاشات تروریستی اخیر
امام جمعه محلات: اغتشاشات اخیر یک عملیات تروریستی ترکیبی بود
عیادت رییس سازمان عقیدتی و معاون بهداد از جانبازان حوادث اخیر در بیمارستان ولی عصر (عج)
148 لیدر اغتشاشات مرتبط با شبکه تروریستی اینترنشنال دستگیر شدند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 4 بهمن 1404 ساعت 17:152026-01-24سياسي

عیادت رییس دیوان عالی کشور از جانبازان اغتشاشات و عملیات تروریستی اخیر


رییس دیوان عالی کشور همزمان با روز جانباز، با حضور در یکی از بیمارستان های تهران از حافظان امنیت و عوامل انتظامی که در اغتشاشات اخیر به دست تروریست های مسلح مجروح شدند، - رییس دیوان عالی کشور همزمان با روز جانباز، با حضور در یکی از بیمارستان های تهران از حافظان امنیت و عوامل انتظامی که در اغتشاشات اخیر به دست تروریست های مسلح مجروح شدند، عیادت کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام والمسلمین محمد جعفر منتظری رییس دیوان عالی کشور همزمان با سالروز ولادت حضرت اباالفضل العباس (ع) و روز جانباز، با حضور در یکی از بیمارستان های تهران از جانبازان اغتشاشات و عملیات تروریستی اخیر عیادت کرد.

رییس دیوان عالی کشور ضمن عیادت از حافظان امنیت و عوامل انتظامی که در اغتشاشات اخیر به دست تروریست های مسلح، مجروح و به درجه جانبازی نائل آمده اند، در جریان امور درمانی آنها قرار گرفت.

حجت الاسلام والمسلمین منتظری با درود به مقام شامخ و عزتمند تمامی شهدای ایران، از صبر و فداکاری جانبازان والامقام قدردانی نمود و عنوان کرد: بدون تردید جانفشانی های شما بزرگ مردان در خنثی سازی توطئه های دشمنان که داعش گونه از نارضایتی مردم سواستفاده نمودند، از اذهان ملت ایران پاک و فراموش نخواهد شد.


برچسب ها: رییس دیوان عالی کشور - دیوان عالی کشور - بیمارستان های تهران - دیوان عالی - اغتشاشات - تروریست - عملیات تروریستی
آخرین اخبار سرویس:

عیادت رییس دیوان عالی کشور از جانبازان اغتشاشات و عملیات تروریستی اخیر

عیادت رییس دیوان عالی کشور از جانبازان اغتشاشات و عملیات تروریستی اخیر