مطالب مرتبط:
ورود سامانه بارشی و افزایش ارتفاع موج از فردا در استان بوشهر
آغاز موج جدید بارشی از امشب در استان
پیش بینی افزایش دما همراه با فعالیت سامانه بارشی
هشدار هواشناسی درباره نفوذ سامانه بارشی تازه
ورود سامانه بارشی به آسمان لرستان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 14 بهمن 1404 ساعت 10:052026-02-03اجتماعي

موج بارشی جدید تا اواخر فردا در کردستان فعال است


کارشناس اداره کل هواشناسی استان کردستان گفت: سامانه بارشی جدیدی که از صبح امروز وارد استان شده، تا اواخر وقت فردا فعال خواهد بود و عمدتاً به صورت بارش باران و در ارتفاعات به شکل برف خواهد بود.

- ایسنا/کردستان کارشناس اداره کل هواشناسی استان کردستان گفت: سامانه بارشی جدیدی که از صبح امروز وارد استان شده، تا اواخر وقت فردا فعال خواهد بود و عمدتاً به صورت بارش باران و در ارتفاعات به شکل برف خواهد بود.

خبات قمری در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: این سامانه که از صبح امروز وارد استان شده، عمدتاً به صورت بارش باران بوده اما در ارتفاعات و برخی مناطق سردسیر به شکل برف نیز مشاهده خواهد شد.

وی افزود: از صبح امروز بارش ها در شهرهای سنندج، مریوان و زرینه آغاز شده و دماها نیز نسبت به روزهای گذشته افزایش یافته است، به طوری که دمای فعلی سنندج حدود 6 درجه سانتی گراد گزارش شده است.

قمری ادامە داد: این سامانه بارشی تا اواخر وقت فردا در سطح استان فعال خواهد بود و در برخی ساعات موجب بارش باران، وزش باد و در برخی نقاط سبب بارش برف، کاهش دید افقی و کولاک خواهد شد.

این کارشناس هواشناسی کردستان با اشاره به میزان بارش ها گفت: بیشترین بارش ها در نواحی غربی و جنوبی استان پیش بینی می شود که می تواند منجر به آبگرفتگی معابر و بالا آمدن سطح رودخانه ها شود.


برچسب ها: کارشناس اداره کل هواشناسی - صبح امروز - اداره کل هواشناسی - بارش باران - بارش - کردستان - استان
آخرین اخبار سرویس:

موج بارشی جدید تا اواخر فردا در کردستان فعال است

موج بارشی جدید تا اواخر فردا در کردستان فعال است