مطالب مرتبط:
ورود سامانه بارشی جدید؛ باران و برف در اغلب استان ها از امشب
ورود سامانه بارشی و افزایش ارتفاع موج از فردا در استان بوشهر
آغاز پویش «سلام محله» از 14 بهمن در استان قزوین
آغاز فرایند بررسی صلاحیت داوطلبان انتخابات شورا های اسلامی شهر در استان مرکزی
بهره برداری و آغاز به کار 20 طرح به مناسبت دومین روز دهه فجر در استان همدان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 13 بهمن 1404 ساعت 21:102026-02-02اجتماعي

آغاز موج جدید بارشی از امشب در استان


موج جدید بارشی از امشب وارد استان می شود.

- به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان ؛ کارشناس پیش بینی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: با بررسی نقشه های هواشناسی از اواخر وقت امروز به تدریج با نزدیک شدن سامانه ناپایدار، بارش باران و برف، رگبار و رعدوبرق، وزش باد شدید و طوفان لحظه ای در نواحی مرکزی، جنوبی و شرقی و احتمال کولاک در ارتفاعات برفگیر استان ابتدا در نواحی غربی و سپس در بقیه مناطق افزایش ابر پیش بینی می شود.

مینا معتمدی گفت: اوج بارش سامانه در روز سه شنبه و اوج وزش باد در روز چهارشنبه است.

وی با اشاره به صدور هشدار سطح نارنجی در خصوص مخاطرات فعالیت این سامانه ادامه داد: بارش باران و برف، وزش باد شدید، کاهش نسبی دما در مناطق سردسیر، رگبار برف، کولاک برف، مه گرفتگی، اختلال در دید افقی و یخبندان از جمله مهم ترین پدیده های پیش بینی شده برای این بازه زمانی است.

معتمدی گفت: نیمه غربی استان شامل شهرستان های بویین میاندشت، چادگان، خوانسار، فریدن (داران)، دهق، سمیرم، عسگران، فریدونشهر، گلپایگان و شاهین شهر و میمه، همچنین مناطق مرکزی و شمالی استان از جمله کاشان و ارتفاعات شمال استان بیشترین تأثیر را از این سامانه خواهند گرفت.


برچسب ها: پیش بینی - وزش باد شدید - بارش - وزش باد - بارش باران - سامانه - هواشناسی
آخرین اخبار سرویس:

آغاز موج جدید بارشی از امشب در استان

آغاز موج جدید بارشی از امشب در استان