مطالب مرتبط:
توسعه مدل هوشمند اکتشاف مس با تلفیق هوش مصنوعی و داده های زمین شناسی
توسعه مدل هوشمند اکتشاف مس با تلفیق هوش مصنوعی و داده های زمین شناسی
توسعه مدل هوشمند اکتشاف مس با تلفیق هوش مصنوعی و داده های زمین شناسی
ارائه کلیات طرح بلندمرتبه سازی در شهر رشت
اجرای طرح بهینه سازی موتورخانه های ادارات در سمنان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 24 دی 1404 ساعت 14:252026-01-14اقتصادي

آسیب شناسی طرح های آماده سازی زمین در جلسه انجمن صنفی شهرسازان


اولین نشست آسیب شناسی طرح های آماده سازی زمین در ایران با محوریت طراحی شهری در نشست مشترک با انجمن صنفی شهرسازان برگزار شد.

- آسیب شناسی طرح های آماده سازی زمین در جلسه انجمن صنفی شهرسازان اولین نشست آسیب شناسی طرح های آماده سازی زمین در ایران با محوریت طراحی شهری در نشست مشترک با انجمن صنفی شهرسازان برگزار شد.

به گزارش گروه مسکن و شهرسازی خبرگزاری صداوسیما ، نخستین نشست آسیب شناسی طرح های آماده سازی زمین در ایران با تاکید بر تحقق قانون جهش تولید مسکن در کشور در سه سطح شامل سیر تحول طرح مساله، آسیب شناسی روند تهیه طرح های جاری مسکن و شهرک سازی و نگاه ویژه به این طرح ها و جایگاه آن در نهادهای صنفی معماران و شهرسازان به همت دفتر ترویج معماری، طراحی شهری و بافت های واجد ارزش بررسی شد.

آسیب شناسی طرح های آماده سازی زمین در ایران با تاکید بر تحقق قانون جهش تولید مسکن در کشور در سه سطح شامل سیر تحول طرح مساله، آسیب شناسی روند تهیه طرح های جاری مسکن و شهرک سازی و نگاه ویژه به این طرح ها و جایگاه آن در نهادهای صنفی معماران و شهرسازان از موضوعاتی بود که مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

همچنین در این نشست اعضا در خصوص تشخیص نقش و جایگاه طرح های آماده سازی زمین با محوریت طرح های شهری و ارتباط آن با قانون جهش تولید مسکن، ارتباط این طرح با


برچسب ها: آسیب شناسی - آماده سازی - طرح ها - نشست آسیب شناسی - زمین در - انجمن صنفی - سازی
آخرین اخبار سرویس:

آسیب شناسی طرح های آماده سازی زمین در جلسه انجمن صنفی شهرسازان

آسیب شناسی طرح های آماده سازی زمین در جلسه انجمن صنفی شهرسازان