مطالب مرتبط:
کلاهبرداری 200 میلیاردی/ باند جعل اسناد ملکی منهدم شد
سود سه ماهه پاییز از مرز 184 هزار میلیارد تومان گذشت
5 هزار میلیارد تومان برای حمایت از مرغداران مازندران اختصاص یافت
قیمت خودرو امروز 17 دی 1404؛ یک خودرو از 7 میلیارد تومان گذشت!
بازگشت 2 میلیارد ریال وجوه کلاهبرداری شده در اردکان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 17 دی 1404 ساعت 14:552026-01-07حوادث

انهدام باند جعل اسناد ملکی با 2 میلیارد تومان کلاهبرداری


رییس پلیس آگاهی تهران بزرگ، از شناسایی و دستگیری اعضای یک باند حرفه ای جعل اسناد ملکی در پایتخت خبر داد.

- رییس پلیس آگاهی تهران بزرگ، از شناسایی و دستگیری اعضای یک باند حرفه ای جعل اسناد ملکی در پایتخت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، سردار علی ولیپور گودرزی، در تشریح جزییات این پرونده گفت: با وصول پرونده ای با موضوع جعل اسناد ملکی و شکایت شاکی با هویت معلوم از شعبه چهارم بازپرسی دادسرای ناحیه 33 تهران، پرونده برای رسیدگی تخصصی به اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی تهران بزرگ ارجاع و با کلاسه مربوطه به ثبت رسید.

سردار گودرزی افزود: بررسی های اولیه نشان داد شاکی مالک یک قطعه زمین واقع در منطقه الهیه تهران به ارزش تقریبی 2 هزار میلیارد ریال بوده که تعدادی افراد سودجو با جعل هویت مالک قصد فروش غیرقانونی این ملک را داشتند.

رییس پلیس آگاهی تهران بزرگ تصریح کرد: کارآگاهان اداره سیزدهم با انجام اقدامات اطلاعاتی، به کارگیری منابع اطلاعاتی، موفق شدند زمان و محل انجام معامله صوری متهمان را شناسایی کنند.

وی ادامه داد: در تاریخ 9 دی ماه امسال، متهمان با قرار قبلی به یکی از دفترخانه های اسناد رسمی در محدوده غربت تهران هدایت شدند که پس از چندین ساعت مراقبت و انتظار، طی عملیاتی ضربتی سه نفر به هویت های ح ، ن و ف در د


برچسب ها: پلیس آگاهی تهران بزرگ - آگاهی تهران بزرگ - پلیس آگاهی تهران - رییس پلیس آگاهی تهران - پلیس آگاهی - جعل اسناد - تهران
آخرین اخبار سرویس:

انهدام باند جعل اسناد ملکی با 2 میلیارد تومان کلاهبرداری

انهدام باند جعل اسناد ملکی با 2 میلیارد تومان کلاهبرداری