مطالب مرتبط:
جستجوی قیمت روغن خوراکی به اوج رسید؛ افزایش قیمت 200 درصدی
قیمت سکه پارسیان 200 سوت امروز چهارشنبه 17 دی 1404
ارسال حدود 200 اثر به اولین جشنواره ایرانی اسلامی «نگین دخت» استان قم
آموزش حدود یکهزار و 200 بخشدار و 700 هزار نفر عامل اجرایی انتخابات آینده شوراها
حدود 200 سرباز برای دستگیری مادورو وارد کاراکاس شدند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 17 دی 1404 ساعت 14:402026-01-07حوادث

کلاهبرداری 200 میلیاردی/ باند جعل اسناد ملکی منهدم شد


در تاریخ 9 دی ماه امسال، متهمان با قرار قبلی به یکی از دفترخانه های اسناد رسمی در محدوده غرب تهران هدایت شدند که پس از چندین ساعت مراقبت و انتظار، - سردار ولیپور گودرزی ادامه داد: در تاریخ 9 دی ماه امسال، متهمان با قرار قبلی به یکی از دفترخانه های اسناد رسمی در محدوده غرب تهران هدایت شدند که پس از چندین ساعت مراقبت و انتظار، طی عملیاتی ضربتی سه نفر به هویت های ح ، ن و ف در داخل دفترخانه و پس از ارائه اسناد جعلی دستگیر شدند.

رییس پلیس آگاهی تهران بزرگ، از شناسایی و دستگیری اعضای یک باند حرفه ای جعل اسناد ملکی در پایتخت خبر داد.

به گزارش ایسنا، سردار علی ولیپور گودرزی در تشریح جزییات این پرونده اظهار کرد: با وصول پرونده ای با موضوع جعل اسناد ملکی و شکایت شاکی با هویت معلوم از شعبه چهارم بازپرسی دادسرای ناحیه 33 تهران، پرونده برای رسیدگی تخصصی به اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی تهران بزرگ ارجاع و با کلاسه مربوطه به ثبت رسید.

وی افزود: بررسی های اولیه نشان داد شاکی، مالک یک قطعه زمین واقع در منطقه الهیه تهران به ارزش تقریبی 2 هزار میلیارد ریال بوده که تعدادی افراد سودجو با جعل هویت مالک قصد فروش غیرقانونی این ملک را داشتند.


برچسب ها: اسناد - جعل اسناد - دفترخانه - تهران - رییس پلیس آگاهی تهران - اسناد رسمی - پرونده
آخرین اخبار سرویس:

کلاهبرداری 200 میلیاردی/ باند جعل اسناد ملکی منهدم شد

کلاهبرداری 200 میلیاردی/ باند جعل اسناد ملکی منهدم شد