مطالب مرتبط:
آغاز پویش ملی «نان و سلامت» در همدان
اجرای پویش گلریزان و ویژه برنامه های هفته زن در 34 شهرستان
روند اجرای طرح غرس درخت در استان سمنان
توسعه عدالت آموزشی در استان قم/تعامل با حوزه های علمیه و اجرای طرح های نوین
اجرای پویش «اهدای خون دانشجو» در کرمان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 16 آذر 1404 ساعت 12:102025-12-07پزشكي

اجرای پویش ملی «نان و سلامت» در استان یزد


معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد از آغاز اجرای پویش ملی «نان و سلامت» در استان همزمان با سراسر کشور خبر داد.

- معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد از آغاز اجرای پویش ملی نان و سلامت در استان همزمان با سراسر کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صداو سیما مرکز یزد ، شریفی با اشاره به جایگاه نان به عنوان قوت غالب مردم ایران گفت: کیفیت نان مصرفی نقش مهمی در سلامت خانواده ها دارد و در این پویش، ضمن آموزش صحیح به نانوایان، فواید نان کامل و سالم برای پیشگیری از بیماری های غیرواگیر از جمله فشارخون و دیابت به مردم معرفی می شود.

وی افزود: در شهر یزد نیز همایش های آموزشی ویژه ای برای ارتقای آگاهی عمومی درباره نحوه مصرف، نگهداری و انتخاب نان سالم برگزار خواهد شد و آموزش های مستمر در واحد های بهداشتی، به ویژه برای مادران، ادامه دارد.

در ادامه، نقیایی مدیر گروه تغذیه مرکز بهداشت استان یزد با تشریح ویژگی های نان سالم اظهار داشت: نان سالم باید از آرد کامل و سبوس دار تهیه شود؛ چراکه سبوس موجود در آرد موجب کاهش جذب قند و چربی شده و برای بیماران دیابتی و افراد دارای فشارخون مفید است.

وی تخمیر کامل خمیر و کاهش نمک نان را از دیگر شاخص های مهم نان سالم برشمرد.


برچسب ها: دانشگاه علوم پزشکی - معاون بهداشت - دانشگاه علوم - پویش ملی - سلامت - علوم پزشکی - شهید صدوقی
آخرین اخبار سرویس:

اجرای پویش ملی «نان و سلامت» در استان یزد

اجرای پویش ملی «نان و سلامت» در استان یزد