مطالب مرتبط:
عمار حکیم: تعیین نخست وزیر بر اساس اجماع است نه تعداد کرسی ها/عراقی ها توانایی محدود کردن سلاح به دست دولت را بدون دخالت خارجی دارند
پیشنهاد ارتش لبنان برای تعلیق طرح انحصار سلاح
المنار: ارتش لبنان پیشنهاد تعلیق طرح انحصار سلاح را داده است
المنار: ارتش لبنان پیشنهاد تعلیق طرح انحصار سلاح را داده است |
المنار: ارتش لبنان پیشنهاد تعلیق طرح انحصار سلاح را داده است رونویس | اخبار ورزشی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 16 آبان 1404 ساعت 15:452025-11-07بين الملل

نخست وزیر لبنان: دولت لبنان بار دیگر انحصار تصمیم گیری درباره جنگ و صلح را در دست گرفته است


نواف سلام، نخست وزیر لبنان در سخنانی در جریان «همایش فناوری و هوش مصنوعی لبنان» که امروز، جمعه 16 آبان برگزار شد، گفت: «پشتیبانی سیاسی عربی و بین المللی از عقب نشینی کامل اسراییل و توقف تجاوز علیه لبنان وجود دارد.

- به گزارش جماران؛ نواف سلام، نخست وزیر لبنان، بار دیگر بر ضرورت انحصار سلاح در دست دولت تأکید ورزید.

سلام در سخنانی در جریان همایش فناوری و هوش مصنوعی لبنان که امروز، جمعه 16 آبان برگزار شد، گفت: پشتیبانی سیاسی عربی و بین المللی از عقب نشینی کامل اسراییل و توقف تجاوز علیه لبنان وجود دارد.

سلام در پاسخی غیرمستقیم به موضع حزب الله که روز گذشته مخالفت خود را با هرگونه مذاکره لبنان با اسراییل اعلام کرد، تأکید کرد که دولت لبنان بار دیگر انحصار تصمیم گیری درباره جنگ و صلح را در دست گرفته است.

نخست وزیر لبنان در ادامه از بازگشت لبنان به جهان عرب و بازگشت شهروندان عرب به لبنان ابراز خرسندی کرد و این روند را نشانه ای از احیای روابط لبنان با کشورهای عربی دانست.

سلام در بخش دیگری از سخنانش، درباره روابط بیروت و دمشق گفت که لبنان صفحه ای تازه در روابط با سوریه گشوده و افزود: دوران مداخله لبنان در امور سوریه و بالعکس برای همیشه به پایان رسیده است.


برچسب ها: نخست وزیر لبنان - لبنان - نخست وزیر - اسراییل - بین المللی - تصمیم گیری - هوش مصنوعی
آخرین اخبار سرویس:

نخست وزیر لبنان: دولت لبنان بار دیگر انحصار تصمیم گیری درباره جنگ و صلح را در دست گرفته است

نخست وزیر لبنان: دولت لبنان بار دیگر انحصار تصمیم گیری درباره جنگ و صلح را در دست گرفته است