مطالب مرتبط:
استقرار کمیته کشتی ساحلی در بندر انزلی/ شرح وضعیت صدور ویزای آمریکا برای کشتی گیران
مراسم عزاداری دهه اول فاطمیه در حسینیه اعظم زنجان
شفافیت و تسریع در فرآیندها با استقرار نرم افزار کمیسیون معاملات فولاد اکسین
زنجان میزبان تازه ترین فناوری های کشاورزی کشور
استقرار جوی پایدار در غالب مناطق کشور
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 17 آبان 1404 ساعت 00:302025-11-07اجتماعي

موافقت با استقرار 429 واحد صنعتی در زنجان


مدیرکل حفاظت محیط زیست استان زنجان گفت: امسال 613 مورد استعلام زیست محیطی از سوی دستگاه های اجرایی و متقاضیان صدور مجوز انجام شده که از این تعداد، - مدیرکل حفاظت محیط زیست استان زنجان گفت: امسال 613 مورد استعلام زیست محیطی از سوی دستگاه های اجرایی و متقاضیان صدور مجوز انجام شده که از این تعداد، 429 مورد با استقرار واحد ها موافقت و 101 مورد نیز با استقرار آنها مخالفت شده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان  ؛ سیدرضا موسوی مشکینی گفت: در محیط زیست ما به عنوان دستگاه ناظر عمل می کنیم و برخلاف برخی دستگاه ها، مأموریت خدمت رسانی مستقیم نداریم.

در فرآیند صدور مجوز های کسب وکار، ما دستگاه استعلام شونده هستیم و صدور مجوز اصلی در دستگاه هایی همچون جهاد کشاورزی، میراث فرهنگی، راهداری و حمل ونقل جاده ای انجام می شود.

وی افزود: بر اساس ماده 11 قانون هوای پاک، در صدور مجوز های توسعه، احداث یا جابجایی واحدها، رعایت ضوابط زیست محیطی الزامی است.

به همین دلیل، پیش از صدور هرگونه مجوز، استعلام لازم از محیط زیست انجام می شود و ما در چارچوب قوانین و مقررات، بررسی های لازم را انجام داده و در نهایت با صدور مجوز مربوطه موافقت یا مخالفت می کنیم.


برچسب ها: صدور مجوز - مدیرکل حفاظت محیط زیست - دستگاه - دستگاه های اجرایی - حفاظت محیط زیست - محیط زیست - راهداری و حمل ونقل جاده ای
آخرین اخبار سرویس:

موافقت با استقرار 429 واحد صنعتی در زنجان

موافقت با استقرار 429 واحد صنعتی در زنجان