مطالب مرتبط:
گرافیک در عصر هوش مصنوعی | انجمن صنفی طراحان گرافیک میزبان یک نشست تخصصی شد
خشم هالیوود از معرفی اولین بازیگر هوش مصنوعی
خشم هالیوود از معرفی اولین بازیگر هوش مصنوعی
خشم هالیوود از معرفی اولین بازیگر هوش مصنوعی
خشم هالیوود از معرفی اولین بازیگر هوش مصنوعی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 9 مهر 1404 ساعت 10:102025-10-01فرهنگي

انجمن بازیگران آمریکا در برابر بازیگر هوش مصنوعی به پاخاست


پس از اعتراض شماری از بازیگران درجه یک هالیوودی به اولین بازیگری که توسط هوش مصنوعی ساخته و در یک فیلم به کار گرفته شده است، انجمن بازیگران آمریکا با انتشار بیانیه ای این امر را محکوم کرد.

- به گزارش جماران؛ به نقل از ورایتی، تیلی نوروود اولین بازیگری که توسط هوش مصنوعی ساخته شده، توسط انجمن بازیگران آمریکا (SAG-AFTRA) محکوم شد.

این انجمن با انتشار بیانیه ای ساخته شدن تیلی نوروود اولین بازیگری که هوش مصنوعی آن را خلق کرده و خالقش ادعا کرده است چندین نماینده استعدادیابی قصد امضای قرارداد با این ساخته هوش مصنوعی را دارند، محکوم کرد.

این مخلوق به موضوعی بحث برانگیز در هالیوود بدل شده و انجمن بازیگران که پس از اظهارنظر چندین بازیگر درجه یک، اکنون در این مورد موضع گیری کرده، معتقد است که خلاقیت انسان محور است و باید باقی بماند .

انجمن بازیگران نوشت: تیلی نوروود بازیگر نیست، بلکه شخصیتی است که توسط یک برنامه کامپیوتری خلق شده و اساس خلق شدن او هم کار بازیگران حرفه ای بی شماری بوده که بدون اجازه یا دادن غرامت به آنها، از تجربیاتشان برای ساخت آن استفاده شده است.

در بیانیه همچنین آمده است: این موجود هیچ تجربه زندگی برای الهام گرفتن ندارد، هیچ احساسی ندارد و از آنچه دیده ایم، مخاطبان علاقه ای به تماشای محتوای تولید شده توسط کامپیوت


برچسب ها: بازیگر - بازیگران - هوش مصنوعی - انجمن - مصنوعی - بازیگری - آمریکا
آخرین اخبار سرویس:

انجمن بازیگران آمریکا در برابر بازیگر هوش مصنوعی به پاخاست

انجمن بازیگران آمریکا در برابر بازیگر هوش مصنوعی به پاخاست