مطالب مرتبط:
جدیدترین قیمت یخچال و فریزرهای تولید داخل در بازار شهریور ماه 1404 + جدول
اختصاص اعتبار 1000 میلیارد تومانی برای کمک به تولید و صنعت قم
طرح حمایت از سرمایه گذاری برای تولید در مشهد مقدس تکمیل شد
تولید سالانه 12 هزار دستگاه کباب پز در روستای عمان درگزین
تولید برق از گرمای بدن با یک کش لاستیکی!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 13 شهریور 1404 ساعت 11:252025-09-04اقتصادي

تولید 24 هزار تن گیاه دارویی در لرستان


رییس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به تولید 24 هزار تن گیاه دارویی در استان گفت: تلاش می کنیم گونه هایی را تولید کنیم که از نظر اقتصادی و بازارپسندی، - رییس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به تولید 24 هزار تن گیاه دارویی در استان گفت: تلاش می کنیم گونه هایی را تولید کنیم که از نظر اقتصادی و بازارپسندی، بیشترین سهم را در صادرات داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، نامدار صیادی با اشاره به برداشت بیش از 24 هزار تن انواع گیاهان دارویی در استان گفت: گل محمدی، زعفران، موسیر، آویشن و گل گاوزبان از جمله این محصولات است.

وی افزود: بیش از 6200 هکتار از اراضی لرستان به کشت گیاهان دارویی اختصاص یافته که به دلیل شرایط خاص ارتفاع و کوهستانی بودن، گیاهان دارویی این منطقه از اسانس و کیفیت بالاتری برخوردار است.

صیادی گفت: تلاش می کنیم گونه هایی را تولید کنیم که از نظر اقتصادی و بازارپسندی، بیشترین سهم را در صادرات داشته باشند.

همچنین توسعه صنایع تبدیلی و بسته بندی از اولویت های اصلی جهاد کشاورزی است.

وی اظهار کرد: لرستان با برخورداری از توان اکولوژیک خاص، نیروی کار فراوان می تواند به قطب تولید و صادرات گیاهان دارویی تبدیل شود که این امر گامی مهم برای توسعه اقتصادی و کاهش بیکاری در استان خواهد بود.


برچسب ها: گیاهان دارویی - دارویی - سازمان جهاد کشاورزی - گیاه دارویی - تولید - لرستان - کشاورزی لرستان
آخرین اخبار سرویس:

تولید 24 هزار تن گیاه دارویی در لرستان

تولید 24 هزار تن گیاه دارویی در لرستان