مطالب مرتبط:
تقاضای استاندار آذربایجان شرقی برای تخصیص 5 همت اعتبار به حوزه فناوری
تصاویر | سخنرانی نماینده ولی فقبه در استان آذربایجان شرقی در صحن قدس حرم رضوی
تصاویر | آیین خطبه خوانی در حرم رضوی با حضور نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی
پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی پیشگام در هوش مصنوعی
آذربایجان شرقی عزادار ثامن الائمه امام رضا
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 2 شهریور 1404 ساعت 18:052025-08-24اقتصادي

روند افزایش دمای هوای آذربایجان شرقی مجددا شروع شده است


رییس اداره پیش بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان شرقی گفت: پس از افزایش دمای هوا در روزهای گذشته و کاهش نسبی دما طی دیروز مجدداً روند افزایش دما از امروز آغاز شده است.

- تبریز-رییس اداره پیش بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان شرقی گفت: پس از افزایش دمای هوا در روزهای گذشته و کاهش نسبی دما طی دیروز مجدداً روند افزایش دما از امروز آغاز شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر ، محمد امیدفر روز یکشنبه درباره آخرین وضعیت آب و هوای استان آذربایجان شرقی اظهار کرد: بررسی الگوهای هواشناسی نشان می دهد که از یکشنبه تا سه شنبه افزایش دما در اغلب مناطق استان ادامه داشته و بیشینه دماها به حدود 38 درجه و حتی بالاتر خواهد رسید.

رییس اداره پیش بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: شدت گرما از چهارشنبه کمی کاهش پیدا می کند، اما دماها همچنان بالاتر از حد نرمال باقی خواهند ماند و این وضعیت تا اطلاع ثانوی ادامه دارد.

وی از شهروندان درخواست کرد: با توجه به گرمای شدید نکات ایمنی را رعایت کنند و از قرارگیری طولانی مدت در معرض آفتاب خودداری کنند.


برچسب ها: آذربایجان شرقی - افزایش دما - آذربایجان - افزایش دمای هوا - افزایش - هواشناسی - اداره
آخرین اخبار سرویس:

روند افزایش دمای هوای آذربایجان شرقی مجددا شروع شده است

روند افزایش دمای هوای آذربایجان شرقی مجددا شروع شده است