مطالب مرتبط:
فرودگاه بین المللی اصفهان پس از 34 روز وقفه بازگشایی شد
فرودگاه اصفهان پس از 34 روز بازگشایی شد
فرودگاه بین المللی اصفهان بازگشایی شد
فرودگاه بین المللی اصفهان بازگشایی شد
فرودگاه بین المللی اصفهان بالاخره بازگشایی شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 26 تیر 1404 ساعت 08:552025-07-17سياسي

فرودگاه اصفهان به طور کامل بازگشایی شد


نخستین پرواز پس از 34 روز وقفه در فرودگاه اصفهان به زمین نشست.

- به گزارش جماران؛ روز پنجشنبه با به زمین نشستن پرواز تهران به اصفهان در فرودگاه بین المللی شهید بهشتی این فرودگاه پس از 34 روز وقفه بازگشایی و پروازهای داخلی و خارجی طبق برنامه از سر گرفته شد.

بر اساس اعلام فرودگاه بین المللی شهید بهشتی اصفهان، این فرودگاه همانند گذشته به صورت 24 ساعته آماده ارائه خدمات کامل به مسافران و شرکت های هواپیمایی است.

گفتنی است، فرودگاه اصفهان روز گذشته به طور کامل بازگشایی شده بود اما پروازی در آن انجام نشد.

به گزارش ایرنا، شب گذشته مهدی رمضانی، سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد: بر اساس اطلاعیه صادره جدید از سوی کمیته تخصصی سازمان هواپیمایی کشوری و در پی انجام بازرسی های میدانی و ارزیابی دقیق شرایط فنی، عملیاتی و امنیتی، فرودگاه بین المللی شهید بهشتی اصفهان بدون هیچ گونه محدودیتی از پنجشنبه 25 تیز در مدار عملیاتی قرار خواهد گرفت و اقدامات فنی لازم و آماده سازی زیرساخت های کلیدی در فرودگاه اصفهان به طور کامل انجام و محدودیت های پروازی نیز به صورت رسمی رفع شده است.

فرودگاه بین المللی شهید بهشتی اصفهان آخرین فرودگاه مسافربری کشور است که در پی تعطیلی فرودگاه ها در جنگ تحمیلی 12 روزه به حالت عادی باز می گردد.


برچسب ها: فرودگاه - فرودگاه بین المللی - سازمان هواپیمایی کشوری - فرودگاه اصفهان - اصفهان - سازمان هواپیمایی - بین المللی
آخرین اخبار سرویس:

فرودگاه اصفهان به طور کامل بازگشایی شد

فرودگاه اصفهان به طور کامل بازگشایی شد