مطالب مرتبط:
فرودگاه موصل پس از 8 سال بازگشایی شد؛ گامی بزرگ در بازسازی عراق
عراق 8 سال پس از شکست داعش، فرودگاه موصل را بازگشایی کرد
مازوت و فلرسوزی هوای اصفهان را به مرز خفگی رساند
مدیرکل محیط زیست: نجات اصفهان در گرو اتخاذ تصمیمات سخت دارد
پشت پرده همکاری عمیق باکو با اسراییل علیه ایران / لاشه پهپاد هرمس در اصفهان چه حقیقتی را آشکار کرد؟ / «باکو فضایی حیاتی برای نفوذ به تهران فراهم کرده، به ویژه از طریق حمایت اطلاعاتی از نیروی هوایی اسراییل»
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 25 تیر 1404 ساعت 23:552025-07-16سياسي

فرودگاه بین المللی اصفهان پس از 34 روز وقفه بازگشایی شد


سخنگوی سازمان هواپیمای کشوری گفت: با رفع کامل محدودیت های فنی و عملیاتی، فرودگاه بین المللی اصفهان پس از 34 روز توقف، از امروز به طور کامل بازگشایی و پروازها از فردا برقرار است.

- فرودگاه بین المللی اصفهان پس از 34 روز وقفه بازگشایی شد سخنگوی سازمان هواپیمای کشوری گفت: با رفع کامل محدودیت های فنی و عملیاتی، فرودگاه بین المللی اصفهان پس از 34 روز توقف، از امروز به طور کامل بازگشایی و پروازها از فردا برقرار است.

مهدی رمضانی، سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری در گفتگو با خبرنگار مهر از بازگشایی کامل فرودگاه بین المللی شهید بهشتی اصفهان پس از 34 روز توقف خبر داد و گفت: طبق اطلاعیه صادره جدید از سوی کمیته تخصصی سازمان هواپیمایی کشوری و در پی انجام بازرسی های میدانی و ارزیابی دقیق شرایط فنی، عملیاتی و امنیتی، این فرودگاه بدون هیچ گونه محدودیتی مجدداً در مدار عملیاتی قرار گرفت.

وی افزود: همچنین اقدامات فنی لازم و آماده سازی زیرساخت های کلیدی در فرودگاه اصفهان به طور کامل انجام و محدودیت های پروازی نیز به صورت رسمی رفع شد.

بر این اساس، از امروز (25 تیر) فرودگاه بین المللی شهید بهشتی اصفهان به طور کامل بازگشایی شده است.

رمضانی با اشاره به زمان ازسرگیری پروازها اظهار کرد: نخستین پرواز صبح فردا، (پنجشنبه، 26 تیر)، در این فرودگاه به زمین خ


برچسب ها: فرودگاه بین المللی - بین المللی - فرودگاه - سازمان هواپیمایی کشوری - بازگشایی - هواپیمای - سازمان هواپیمایی
آخرین اخبار سرویس:

فرودگاه بین المللی اصفهان پس از 34 روز وقفه بازگشایی شد

فرودگاه بین المللی اصفهان پس از 34 روز وقفه بازگشایی شد