مطالب مرتبط:
برپایی «قربانگاه ابراهیمی» در بقاع متبرکه مازندران برپا می شود
«قربانگاه ابراهیمی» در بقاع متبرکه مازندران برپا می شود
«قربانگاه ابراهیمی» در بقاع متبرکه مازندران برپا می شود
قربانگاه ابراهیمی در بقاع متبرکه مازندران برپا می شود
برپایی «قربانگاه ابراهیمی» در بقاع متبرکه مازندران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 16 خرداد 1404 ساعت 12:102025-06-06سياسي

356 پایگاه نذورات قربانی و 11 قربانگاه ابراهیمی در زنجان دایر شد


مدیرکل کمیته امداد استان زنجان گفت: به مناسبت عید قربان؛ 356 پایگاه نذورات قربانی و 11 قربانگاه ابراهیمی در زنجان دایر شد.

- زنجان-مدیرکل کمیته امداد استان زنجان گفت: به مناسبت عید قربان؛ 356 پایگاه نذورات قربانی و 11 قربانگاه ابراهیمی در زنجان دایر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، جعفر روشن سرشت در جریان بازدید از قربانگاه های عید قربان که به همت خیرین و مراکز نیکوکاری برگزار شد، اظهار کرد: همزمان با عید سعید قربان طرح اطعام علوی با مرکزیت 182 مرکز نیکوکاری در حال اجراست.

وی افزود: این طرح در قالب تهیه و توزیع غذای گرم و بسته های معیشتی بین نیازمندان در حال اجراست.

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان گفت: امسال 356 پایگاه جمع آوری نذورات قربانی در سطح استان برقرار شده که شامل دفاتر کمیته امداد مراکز نیکوکاری مساجد و محل فروش دام است.

روشن سرشت با بیان اینکه امسال 11 قربانگاه ابراهیم نیز در سطح استان دایر شده است، افزود: ذبح قربانی در این قربانگاه ها از امروز صبح در حال انجام است و قربانی های ذبح شده بین نیازمندان توزیع خواهد شد.

وی افزود: سال قبل 650 راس دام سبک و 22 راس دام سنگین در استان زنجان ذبح شد، که پیش بینی می شود امسال با افزایش 20 درصدی ذبح قربانی نسبت به سال قبل مواجه شویم.


برچسب ها: مدیرکل کمیته امداد - کمیته امداد - زنجان - عید قربان - استان زنجان - مراکز نیکوکاری - نیکوکاری
آخرین اخبار سرویس:

356 پایگاه نذورات قربانی و 11 قربانگاه ابراهیمی در زنجان دایر شد

356 پایگاه نذورات قربانی و 11 قربانگاه ابراهیمی در زنجان دایر شد