مطالب مرتبط:
« قربانگاه ابراهیمی» در بقاع متبرکه مازندران برپا می شود
برپایی «قربانگاه ابراهیمی» در بقاع متبرکه مازندران برپا می شود
35 طرح عمرانی در بقاع متبرکه گچساران در حال اجراست
دعای عرفه در 20 امامزاده و بقاع متبرکه قزوین برگزار می شود 
برگزاری جشن های دهه امامت و ولایت در 308 امامزاده و بقعه متبرکه مازندران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 15 خرداد 1404 ساعت 13:002025-06-05سياسي

«قربانگاه ابراهیمی» در بقاع متبرکه مازندران برپا می شود


مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران از برپایی «قربانگاه ابراهیمی» در بقاع متبرکه شاخص استان خبر داد.

- قربانگاه ابراهیمی در بقاع متبرکه مازندران برپا می شود ایسنا/مازندران مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران از برپایی قربانگاه ابراهیمی در بقاع متبرکه شاخص استان خبر داد.

حجت الاسلام ابراهیم حیدری جناسمی پنج شنبه 15 خرداد در تشریح این خبر اظهار کرد: این طرح با هدف کمک به نیازمندان و ترویج سنت حسنه قربانی در روز عید قربان، با همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره) استان مازندران اجرا خواهد شد.

وی پیشاپیش با تبریک عید سعید قربان، تصریح کرد: عید قربان نماد ایثار، بندگی و تقرب به درگاه الهی است و در این روز خجسته، ما نیز وظیفه داریم با تأسی از حضرت ابراهیم (ع)، دستگیر نیازمندان باشیم.

حیدری افزود: در همین راستا، امسال نیز همانند سال های گذشته، طرح قربانگاه ابراهیمی در بقاع متبرکه مازندران برپا می شود.

مردم متدین و خیراندیش استان می توانند نذورات نقدی و غیرنقدی خود را در این مراکز تحویل دهند تا با نظارت کامل و رعایت مسائل شرعی، جهت تهیه گوشت قربانی برای خانواده های تحت پوشش کمیته امداد و سایر نیازمندان مورد استفاده قرار گیرد.


برچسب ها: ابراهیم - مازندران - مدیرکل اوقاف و امور خیریه - بقاع متبرکه - ابراهیمی - اوقاف و امور خیریه - عید قربان
آخرین اخبار سرویس:

«قربانگاه ابراهیمی» در بقاع متبرکه مازندران برپا می شود

«قربانگاه ابراهیمی» در بقاع متبرکه مازندران برپا می شود