مطالب مرتبط:
تکذیب ترور وزیر دفاع؛ امیر نصیرزاده در سلامت کامل است و در حال خدمت به مردم شریف و عزیز ایران هستند
فرآوری بز؛ بزهای نازنازی بعد ده سال خدمت و شیر، تنها پاداششون ساطور بود و خون
خدمت رسانی بی وقفه به شهروندان مشهدی ادامه دارد/ آماده باش کامل دستگاه های اجرایی
خدمت رسانی به مردم کرمانشاه به صورت مستمر و به خوبی ادامه دارد
خدمت رسانی موکب ها در مشهد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 25 خرداد 1404 ساعت 21:452025-06-15دانش

دانشگاه ها با تمام ظرفیت در خدمت دفاع باشند


همانند دوران دفاع مقدس دانشگاه ها باید با تمام ظرفیت، امکانات و گرایش های فکری در خدمت دفاع از کشور باشند.

- وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: همانند دوران دفاع مقدس دانشگاه ها باید با تمام ظرفیت، امکانات و گرایش های فکری در خدمت دفاع از کشور باشند.

به گزارش خبرگزاری مهر ، دکتر حسین سیمایی در جلسه مجازی با رؤسای دانشگاه ها و مؤسسات آموزشی، پژوهشی و فناوری کشور گفت: ما در این فاجعه که به علت حمله رژیم غاصب صهیونیستی رخ داده است عزیزان بسیاری از جمله مردم عادی، دانشمندان کشور و رزمندگان سلحشور را از دست دادیم.

اینجانب شهادت شهروندان بی دفاع، رزمندگان سلحشور و فرماندهان بزرگ، و دانشمندان برجسته کشور را تبریک و تسلیت عرض می کنم و امیدوارم که خداوند متعال جای خالی این عزیزان را برای ما پر کند.

دکتر سیمایی با بیان اینکه همانند دوران دفاع مقدس، دانشگاه باید با تمام ظرفیت ها، امکانات و گرایش های فکری در خدمت جنگ و دفاع از کشور باشد گفت: در این مسئله ملی باید از تمام گرایش های فکری استفاده کنیم و حتی از کسانی که در سایر مسائل با آنها زاویه فکری داریم دعوت کنیم که در این مسئله به کمک دانشگاه و کشور بیایند.

وی ادامه داد، باید روحیه خود را حفظ کنیم و تمام توصیه های احتیاطی و ایمنی لازم را که مراجع ذی ربط اعلام می کنند، رعایت نماییم.


برچسب ها: دوران دفاع مقدس - دانشگاه ها - دانشگاه - دفاع - دفاع مقدس - وزیر علوم، تحقیقات و فناوری - دفاع از کشور
آخرین اخبار سرویس:

دانشگاه ها با تمام ظرفیت در خدمت دفاع باشند

دانشگاه ها با تمام ظرفیت در خدمت دفاع باشند