مطالب مرتبط:
هشدار تحلیلگران Bitfinex به معامله گران درباره افزایش نوسانات و فرصت های کوتاه مدت بازار رمزنگاری
اصلاحیه افزایش حقوق کارمندان ابلاغ شد
خطر وقوع حریق در جنگل ها و مراتع با افزایش دما و وزش باد گرم
افزایش قیمت شکر + قیمت جدید شکر چقدر شد؟
شوک بزرگ افزایش 700 هزار تومانی قیمت طلا | قیمت طلا امروز دوشنبه 12 خرداد 1404
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 13 خرداد 1404 ساعت 14:252025-06-03سياسي

« مهرواره بانور» فرصت افزایش تاثیرگذاری بانوان در رسانه ها است


معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمان گفت:« مهرواره بانور 3» فرصت مناسبی برای بانوان است تا تأثیرگذاری خود را در رسانه ها افزایش داده و به انتقال صحیح مفاهیم فرهنگی بپردازند.

- مهرواره بانور فرصت افزایش تاثیرگذاری بانوان در رسانه ها است کرمان- معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمان گفت: مهرواره بانور 3 فرصت مناسبی برای بانوان است تا تأثیرگذاری خود را در رسانه ها افزایش داده و به انتقال صحیح مفاهیم فرهنگی بپردازند.

به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام محسن عارفی، پیش از ظهر سه شنبه در اولین نشست هم اندیشی داوری مهرواره بانور 3 استان کرمان که در محل اداره کل تبلیغات اسلامی کرمان برگزار شد با اشاره به نقش فضای مجازی در هدایت شناختی جوانان و نوجوانان، خواستار تقویت فعالیت های رسانه ای برای مقابله با هجمه های دشمنان شد.

وی با تأکید بر لزوم رعایت عدالت در روند داوری مهرواره با نور اظهار داشت: این مهرواره نقش مهمی در تربیت نیروی انسانی مؤثر در فضای مجازی دارد و باید به بهترین نحو اجرا شود.

وی با اشاره به مرجعیت فضای مجازی برای جوانان و نوجوانان در حوزه شناختی، افزود: لازم است فعالیت های رسانه ای گسترده تری در جهت پاسخگویی به شبهات و مقابله با هجمه های دشمنان انجام شود.


برچسب ها: تبلیغات اسلامی - مهرواره - استان کرمان - رسانه ها - کرمان - رسانه - بانوان
آخرین اخبار سرویس:

« مهرواره بانور» فرصت افزایش تاثیرگذاری بانوان در رسانه ها است

« مهرواره بانور» فرصت افزایش تاثیرگذاری بانوان در رسانه ها است