مطالب مرتبط:
افزایش آتش سوزی در جنگل ها و مراتع 6 استان
پیش بینی کاهش دما و وزش باد شدید در البرز
امروز تا سه شنبه (13 خرداد) تهران با افزایش نسبی دما همراه خواهد بود
ارتباط افسردگی در میانسالی با افزایش خطر ابتلا به زوال عقل
افزایش نگران کننده موارد سرخک در ایران؛ کودکان زیر 5 سال در معرض خطر جدی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 12 خرداد 1404 ساعت 19:402025-06-02اجتماعي

خطر وقوع حریق در جنگل ها و مراتع با افزایش دما و وزش باد گرم


مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان از شهروندان، کشاورزان و مسافران خواست با پرهیز از روشن کردن آتش در جنگل ها و مراتع، از بروز حوادث ناگوار جلوگیری کنند.

- خطر وقوع حریق در جنگل ها و مراتع با افزایش دما و وزش باد گرم ایسنا/گلستان مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان از شهروندان، کشاورزان و مسافران خواست با پرهیز از روشن کردن آتش در جنگل ها و مراتع، از بروز حوادث ناگوار جلوگیری کنند.

علی اصغر نیکویی، امروز 12 خرداد در جمع خبرنگاران با اشاره به وضعیت جوی استان، گفت: وزش حتی کمترین باد گرم می تواند آتش را در سطح وسیعی از عرصه های طبیعی گسترش دهد و باعث آسیب جدی به زیستگاه های گیاهی و جانوری شود.

از این رو از همه مردم، به ویژه کشاورزان، مسافران و شهروندان درخواست داریم از روشن کردن آتش یا رها کردن خاکستر داغ در طبیعت به طور جدی خودداری کنند.

وی با اشاره به هم مرز بودن برخی زمین های کشاورزی با عرصه های جنگلی و مرتعی افزود: کشاورزان در فصل برداشت محصول، از افروختن آتش در مزارع خودداری کرده و برای جلوگیری از سرایت احتمالی آتش، اقدام به ایجاد نوار آتش بر در اطراف زمین های خود نمایند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان همچنین تأکید کرد: برای پیشگیری از بروز آتش سوزی، روشن کردن آتش، سیگار کشیدن و انداختن ته سیگار روشن در م


برچسب ها: جنگل ها و مراتع - منابع طبیعی و آبخیزداری - مدیر کل منابع طبیعی - آبخیزداری گلستان - در جنگل - کشاورزان - شهروندان
آخرین اخبار سرویس:

خطر وقوع حریق در جنگل ها و مراتع با افزایش دما و وزش باد گرم

خطر وقوع حریق در جنگل ها و مراتع با افزایش دما و وزش باد گرم