مطالب مرتبط:
اعتراض عراق به نقض حریم هوایی این کشور توسط تل آویو
اعلام مخالفت مجدد بغداد با نقض حریم هوایی عراق برای حمله به ایران
بغداد با نقض حریم هوایی عراق برای حمله به ایران مخالفت کرد
اعلام مخالفت مجدد بغداد با نقض حریم هوایی عراق برای حمله به ایران
عراق: آمریکا مسئولیت خود را برای نقض حریم هوایی این کشور بر عهده بگیرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 25 خرداد 1404 ساعت 15:402025-06-15بين الملل

تاکید مجدد عراق بر مخالفت خود با هرگونه نقض حریم هوایی این کشور


در پی ناآرامی ها پس از حملات رژیم صهیونیستی به ایران و تشدید تنش های امنیتی در منطقه، نخست وزیر عراق بار دیگر مخالفت شدید خود را با نقض حریم هوایی عراق اعلام کرد.

- یکشنبه / 25 خرداد 1404 / 15:43 دسته بندی: غرب آسیا و آفریقا کد خبر: 1404032516566 خبرنگار : 71588 چاپ تاکید مجدد عراق بر مخالفت خود با هرگونه نقض حریم هوایی این کشور در پی ناآرامی ها پس از حملات رژیم صهیونیستی به ایران و تشدید تنش های امنیتی در منطقه، نخست وزیر عراق بار دیگر مخالفت شدید خود را با نقض حریم هوایی عراق اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، دفتر اطلاع رسانی نخست وزیری عراق با انتشار بیانیه ای اعلام کرد، محمد شیاع السودانی، نخست وزیر این کشور از توماس سیلر، سفیر اتحادیه اروپا استقبال کرد و دو طرف در جریان این دیدار به بررسی روابط میان عراق و این اتحادیه و همچنین آخرین تحولات منطقه پرداختند.

بر اساس گزارش خبرگزاری رسمی عراقی (واع)، نخست وزیر عراق تاکید کرد، تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران، امنیت و ثبات در عراق و منطقه را مستقیما در معرض خطر قرار می دهد که هدف از آن ناکام گذاشتن تلاش های دیپلماتیک و نقض آشکار احکام و اصول حقوقی و بین المللی است.

وی در ادامه تاکید کرد، مسؤولیت قدرت های بزرگ به ویژه اتحادیه اروپا، توقف اقدامات خصمانه است.


برچسب ها: نقض حریم هوایی - حریم هوایی - نخست وزیر - عراق - رژیم صهیونیستی - نخست وزیر عراق - مخالفت
آخرین اخبار سرویس:

تاکید مجدد عراق بر مخالفت خود با هرگونه نقض حریم هوایی این کشور

تاکید مجدد عراق بر مخالفت خود با هرگونه نقض حریم هوایی این کشور