مطالب مرتبط:
زنان ایران، در اولین جام جهانی تاریخ!
امروز با خیام: ای کاش که جای آرمیدن بودی
بازخوانی اندیشه های خیام؛ میان جبرگرایی و بهره مندی از زندگی 
امروز با خیام: ای کاش که جای آرمیدن بودی (+فایل صوتی)
شورش خیام علیه فلسفه زمانه اش / جهان خیامی چگونه معنا می یابد؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404 ساعت 12:352025-05-18سياسي

 28 ادیبهشت؛ روز خیام/ هنرمندانه ترین گور به گور کردن تاریخ!


اگر پارسال سریال حشاشین نام خیام را زودتر از 28 اردیبهشت و مناسبت آن بر سر زبان ها انداخت امسال بحث امام زاده محروق در روز دوم عید بار دیگر نگاه ها را متوجه خیام و نیشابور ساخت.

-  28 ادیبهشت؛ روز خیام/ هنرمندانه ترین گور به گور کردن تاریخ! اگر پارسال سریال حشاشین نام خیام را زودتر از 28 اردیبهشت و مناسبت آن بر سر زبان ها انداخت امسال بحث امام زاده محروق در روز دوم عید بار دیگر نگاه ها را متوجه خیام و نیشابور ساخت.

     عصر ایران؛ مهرداد خدیر- 28 اردیبهشت به عنوان  روز خیام نامیده شده تا از حکیم عمر خیام نیشابوری یاد کنیم و از شعر او و به این گنجینه ها ببالیم اما مردگان نیز از حاشیه در امان نیستند!      در این فقره خاص هر سال بهانه تازه ای یافت می شود تا جدای آنچه درباره خیام می دانیم و می خوانیم به نکته جدیدی اشاره شود.

    28 اردیبشهت و روز خیام پارسال مقارن شد با پخش  سریال پر سروصدای مصری حشاشین که به زندگی حسن صباح می پرداخت که در آن عمر خیام هم به تصویر کشیده شده و  بر اساس افسانه مشهور سه یار دبستانی با حسن صباح و خواجه نظام الملک در کودکی دوست و هم بازی بودند و قرار گذاشتند وقتی در بزرگ سالی به موقعیتی رسیدند به هم یاری رسانند و عهد خُردی را فراموش نکنند.


برچسب ها: خیام - روز خیام - اردیبهشت - نیشابور - حکیم عمر خیام نیشابوری - گور به گور - امام زاده
آخرین اخبار سرویس:

 28 ادیبهشت؛ روز خیام/ هنرمندانه ترین گور به گور کردن تاریخ!

 28 ادیبهشت؛ روز خیام/ هنرمندانه ترین گور به گور کردن تاریخ!