مطالب مرتبط:
تخریب 23 مورد تغییر کاربری غیرمجاز در آوج
سید حسن خمینی: انفجار مهیب در بندر شهید رجایی قلب ایرانیان را جریحه دار ساخت/ این اتفاق به کانون همدردی و کمک رسانی مردم تبدیل شده و صحنه های غرورآفرینی خلق کرد که باطل کننده خواب های آشفته بدخواهان ایران و ایرانیان است/ علت حادثه برای همگان اعلام شود
تخریب هیرکانی با خنجر معدنکاوی
یک ساخت و ساز کامل با جزییات مینیاتوری(فیلم)
کارشناس ایتالیایی: کسانی که طارمی را تخریب می کنند، واقعاً خنده دارند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 7 اردیبهشت 1404 ساعت 13:552025-04-27اقتصادي

تخریب 23 مورد ساخت وساز غیرمجاز در آوج


به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، محمد افتخاری اظهار کرد: با اجرای تبصره 2 ماده 10 قانون حفظ کاربری اراضی کشاورزی و زراعی میزان سه هکتار از اراضی حاصلخیز شهرستان آوج به چرخه تولید بازگشت.

- به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، محمد افتخاری اظهار کرد: با اجرای تبصره 2 ماده 10 قانون حفظ کاربری اراضی کشاورزی و زراعی میزان سه هکتار از اراضی حاصلخیز شهرستان آوج به چرخه تولید بازگشت.

وی با بیان اینکه بیشتر این تغییر کاربری ها در روستای علی آباد قرار دارد، تصریح کرد: تغییر کاربری اراضی کشاورزی علاوه بر مشکلات زیست محیطی، از بین رفتن خاک های حاصلخیز و پوشش گیاهی، آثار مخرب اجتماعی و اقتصادی را نیز در بر دارد.

افتخاری با بیان اینکه بیشتر تغییر کاربری ها مربوط به دیوارکشی و فنس بوده است، ادامه داد: میزان تغییر کاربری اراضی کشاورزی و باغی در این شهرستان نسبت به قزوین و آبیک پایین تر است، با این حال گشت های مستمر با هدف مقابله با این آسیب ها همچنان ادامه دارد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آوج یادآور شد: اقدام به موقع جهاد کشاورزی این شهرستان در حوزه تغییر کاربری ها باعث شده تا بیشتر فعالیت ها تا قبل از تکمیل بنا متوقف شود.


برچسب ها: اراضی کشاورزی - تغییر کاربری اراضی کشاورزی - تغییر کاربری - کاربری اراضی - کاربری - تغییر کاربری اراضی - اراضی
آخرین اخبار سرویس:

تخریب 23 مورد ساخت وساز غیرمجاز در آوج

تخریب 23 مورد ساخت وساز غیرمجاز در آوج