مطالب مرتبط:
امیر واحدی: معلمان نوک پیکان مقابله با هجمه های دشمن در حوزه دانش هستند
زلزله در کاخ سفید/ جنگ قدرت سه گروه بر سر ایران و روسیه/ مایکل والتز چگونه سقوط کرد؟
آیا تنش هند و پاکستان به جنگ تمام عیار ختم می شود؟
بهشتی پور: اسراییل دشمن هرگونه توافق میان ایران و آمریکاست
تحلیل هآارتص از نقش بن سلمان در مذاکرات ایران و آمریکا و ایجاد سد در مقابل حمله به تهران / آغاز جنگ با ایران دیگر تحت تأثیر موضع اسراییل نیست
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 13 اردیبهشت 1404 ساعت 13:552025-05-03سياسي

امیر واحد: دشمن وارد جنگ تمام عیار ترکیبی با ایران شده است


 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، امیر سرتیپ خلبان حمید واحدی فرمانده نیروی هوایی ارتش در مراسم تجلیل از خانواده های معلم شهدای نهاجا با اشاره به نقش انکارناپذیر معلمان در تعلیم و تربیت افراد جامعه بویژه فرزندان گفت: -  به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، امیر سرتیپ خلبان حمید واحدی فرمانده نیروی هوایی ارتش در مراسم تجلیل از خانواده های معلم شهدای نهاجا با اشاره به نقش انکارناپذیر معلمان در تعلیم و تربیت افراد جامعه بویژه فرزندان گفت: تربیت نسل آگاه، متخصص و متدین از دستاورد های معلمان و اساتید زحمتکش است و ما پیشرفت‎های کشور عزیزمان ایران اسلامی را مرهون تلاش های معلمان هستیم.

فرمانده نهاجا تصریح کرد: استادان و معلمان مسئولیت سنگینی بر عهده دارند و همواره گوش به فرمان مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در تربیت نیرو های مخلص و وفادار به نظام در سنگر دانش حماسه آفرینی می کنند.

وی ادامه داد: دشمن در جنگ ترکیبی و شناختی بویژه حوزه رسانه و فضای مجازی وارد یک جنگ تمام عیار با نظام مقدس جمهوری اسلامی شده است و در این راستا هوشیاری شما معلیمن عزیز در خنثی سازی هجمه دشمن کارساز خواهد بود.

امیر سرتیپ خلبان واحدی بیان کرد: ساخت کشوری علمی و موفق با همدلی، وحدت و اعتماد ایجاد می شود و شما معلمان زمامداران جهاد تبیین و کلام


برچسب ها: فرمانده نیروی هوایی ارتش - نیروی هوایی ارتش - معلمان - معلم - تعلیم و تربیت - نیروی هوایی - مراسم تجلیل
آخرین اخبار سرویس:

امیر واحد: دشمن وارد جنگ تمام عیار ترکیبی با ایران شده است

امیر واحد: دشمن وارد جنگ تمام عیار ترکیبی با ایران شده است