مطالب مرتبط:
عراقچی همتای سعودی را از آخرین روند گفتگوهای ایران و آمریکا مطلع کرد
دیدار دوجانبه در جده؛ گفت وگوی عراقچی و همتای سعودی درباره همکاری های منطقه ای
در مذاکرات یکشنبه ایران و آمریکا تیم فنی حضور دارد؟
عکس/ سی ان ان: در مذاکرات یکشنبه ایران و آمریکا، تیم فنی حضور نخواهد داشت
جزییات جدید درباره مذاکرات با آمریکا از زبان عراقچی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 20 اردیبهشت 1404 ساعت 17:402025-05-10بين الملل

عراقچی همتای سعودی را در جریان گفت وگوهای ایران و آمریکا قرار داد


وزیر خارجه ایران در دیدار همتای سعودی، ضمن بررسی روابط دوجانبه و اوضاع منطقه ای، او را در جریان آخرین تحولات مرتبط با گفت وگوهای غیرمستقیم ایران-آمریکا قرار داد.

- عراقچی همتای سعودی را در جریان گفت وگوهای ایران و آمریکا قرار داد وزیر خارجه ایران در دیدار همتای سعودی، ضمن بررسی روابط دوجانبه و اوضاع منطقه ای، او را در جریان آخرین تحولات مرتبط با گفت وگوهای غیرمستقیم ایران-آمریکا قرار داد.

به گزارش ایسنا، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که در راس هیاتی دیپلماتیک به عربستان سفر کرده است، روز شنبه با فیصل بن فرحان وزیر امور عربستان سعودی در جده دیدار و گفت وگو کرد.

طرفین در این دیدار با مرور وضعیت روابط دوجانبه ایران-عربستان، بر عزم دو کشور برای پیشبرد هدف مشترک رهبران دو کشور جهت توسعه مناسبات در همه عرصه ها تاکید کردند.

وزیر امور خارجه ایران در این دیدار بر ضرورت اهتمام جهان اسلام برای مواجهه با تهدیدها و چالش ها، به ویژه در رابطه با فلسطین اشغالی و توقف نسل کشی و جلوگیری از توطئه محو استعماری فلسطین تاکید کرد.

وی همچنین همتای سعودی را در جریان آخرین تحولات مرتبط با گفت وگوهای غیرمستقیم ایران-آمریکا قرار داد.


برچسب ها: ایران - گفت وگو - وزیر خارجه ایران - قرار داد - ایران و آمریکا - سعودی - آمریکا
آخرین اخبار سرویس:

عراقچی همتای سعودی را در جریان گفت وگوهای ایران و آمریکا قرار داد

عراقچی همتای سعودی را در جریان گفت وگوهای ایران و آمریکا قرار داد