مطالب مرتبط:
نظر کارشناسی یک شیمی دان درباره انفجار در بندر شهید رجایی/ انفجار به حمله موشکی ربط داشت؟
وضعیت بندر شهید رجایی دو روز پس از انفجار / فیلم
گزارش تصویری | سومین روز از حادثه انفجار در اسکله شهید رجایی - بندر عباس
نظر کارشناسی یک شیمی دان درباره انفجار در بندر شهید رجایی
واکنش احمدی نژاد به انفجار بندر شهید رجایی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 9 اردیبهشت 1404 ساعت 07:552025-04-29سياسي

انفجار در بندر شهید رجایی و یک مطالعه رسانه ای/BBC؛ موثق ترین منبع واقعیات در دنیاست؟


آلن دوباتن می گوید بسیاری از سازمان های خبری به این تعصب دچارند که می پندارند مهم ترین عامل اعتبارشان ارائه بی طرفانه و خنثای «واقعیات» است، - به گزارش خبرنگار فرهنگی تابناک، حادثه تلخ انفجار در بندر شهید رجایی هم موجب غم و اندوه ایرانیان شد هم خوراک و دستاویز رسانه ای خوبی به شبکه های ضدایرانی داد.

به جز صفحات مختلف فضای مجازی که با استوری های مختلف و اظهارنظرهای سنجیده و ناسنجیده پر شده، رسانه هایی فارسی زبان هم به شدت مشغول هستند و به تولید محتوا می پردازند.

  مطالعه رفتار چنین شبکه ها و رسانه هایی دو سویه دارد؛ سویه اول مربوط به رسانه و همین شبکه ها هستند و سویه دوم مربوط به مردم و دایره مخاطبان.

در سویه دوم و چرایی این که چرا به چنین شبکه هایی رجوع می شود، می توان به پاسخ ساده و صریحی رسید؛ این که احساس نیاز باعث می شود مخاطب به چنین شبکه هایی مراجعه کند و این احساس نیاز هم در نبود کتاب و فرهنگ ایجاد می شود.

  اما در سویه اول و مطالعه رفتار چنین رسانه هایی که کارفرمایانشان با دلار دستمزدشان را می دهند، می توان از چندکتاب در بازار نشر کشور استفاده کرد؛ دیگر اخبار نخوانید! ، اخبار و امپراتوری توهم .

شبکه های ضدایرانی فارسی زبان در طول سال مشغول استفاده و بهره برداری از حوادثی مثل انفجار در بندرعباس هستند تا چند پسر و دختر


برچسب ها: بندر شهید رجایی - رسانه - شبکه - شهید رجایی - سویه - رسانه ای - انفجار
آخرین اخبار سرویس:

انفجار در بندر شهید رجایی و یک مطالعه رسانه ای/BBC؛ موثق ترین منبع واقعیات در دنیاست؟

انفجار در بندر شهید رجایی و یک مطالعه رسانه ای/BBC؛ موثق ترین منبع واقعیات در دنیاست؟