مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 7 خرداد 1402 ساعت 08:302023-05-28اجتماعي

تجربه دمای بالای 40 درجه در گلستان/ حریق کشت زارها محتمل است


مدیرکل هواشناسی گلستان با اشاره به تداوم افزایش دما در این استان و کاهش محسوس رطوبت گفت: آتش سوزی در مراتع و کشت زارها گندم و جو محتمل است.

- امان محمد کمالی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با ورود و توسعه پرارتفاع جریانات جنب حاره به منطقه و عرض های بالاتر و همچنین تداوم هوای گرم شاهد افزایش محسوس دما در گلستان خواهیم بود.

مدیرکل هواشناسی گلستان افزود: افزایش دما از فردا (دوشنبه) محسوس تر شده و بسیاری از مناطق دمای بالای 40 درجه را تجربه خواهند کرد.

وی گفت: کاهش شدید رطوبت، وزش باد نسبتاً شدید و گرد و خاک محلی از جمله پیامدهای این رخداد جوی است.

کمالی ادامه داد: افزایش پتانسیل آتش سوزی در مراتع و زمین های زراعی، تنش دمایی به محصولات کشاورزی و باغی و کاهش کیفیت هوا از دیگر مخاطرات محتمل در روزهای آینده است.

وی از کشاورزان خواست تا از آتش زدن بقایای محصولات کشاورزی پرهیز کنند، زیرا وزش تندباد و خشکی هوا امکان سرایت آتش به کشت زارهای گندم و جو را افزایش می دهد.

گفتنی است در هفته گذشته ده ها هکتار از گندمزارهای مناطق شرقی استان گلستان بر اثر بی احتیاطی، طعمه حریق و دسترنج چند ماهه زارعان به خاکستر تبدیل شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تجربه دمای بالای 40 درجه در گلستان/ حریق کشت زارها محتمل است

تجربه دمای بالای 40 درجه در گلستان/ حریق کشت زارها محتمل است