مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 6 خرداد 1402 ساعت 23:352023-05-27حوادث

آموزش اطفای حریق جدی گرفته نمی شود


معاون استاندار لرستان و فرماندار بروجرد گفت: آموزش اطفای حریق جدی گرفته نمی شود.

- ایسنا/لرستان معاون استاندار لرستان و فرماندار بروجرد گفت: آموزش اطفای حریق جدی گرفته نمی شود.

مسلم مرادی امروز ششم خردادماه در جلسه کارگروه پیشگیری از حریق بروجرد که سالن جلسات فرمانداری شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: سازمان آتش نشانی بروجرد بازدید از ادارات و کارخانجات جهت آمادگی برای مقابله با آتش سوزی را انجام دهد.

وی تصریح کرد: بخشداران کارگروه ویژه حریق تشکیل دهند، طرحی برای مقابله با آتش سوزی از طرف ادارات مرتبط تهیه شود.

فرماندار بروجرد خاطرنشان کرد: متأسفانه بحث آموزش اطفای حریق جدی گرفته نمی شود، از هم اکنون باید آموزش های لازم به روستاییان داده شود، برخی وسایل اطفا حریق در مراتع را باید دست ساز تهیه شود.

مرادی اضافه کرد: سازمان آتش نشانی در بحث آتش سوزی در شهرستان باید ساختمان ها و اماکنی که امکان آتش سوزی وجود دارد را شناسایی کند.

وی بیان کرد: کشاورزان نیز با توجه به فصل برداشت مراقبت بیشتری از محصولات کشاورزی خود داشته باشند و نسبت به بیمه محصولات خود اقدام کنند.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آموزش اطفای حریق جدی گرفته نمی شود

آموزش اطفای حریق جدی گرفته نمی شود