مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 6 خرداد 1402 ساعت 23:202023-05-27حوادث

نیش عقرب باعث مرگ کودک بشاگردی شد


کودک 6 ساله اهل روستای ذهاب از توابع بخش گافر و پارامونت شهرستان بشاگرد که دچار عقرب گزیدگی شده بود حوالی عصر در بیمارستان شهرستان میناب جان باخت.

- به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، صبح امروز شنبه کودک 6 ساله اهل روستای ذهاب از توابع بخش گافر و پارامونت شهرستان بشاگرد دچار عقرب گزیدگی می شود.

بنا به گفته منابع محلی،  به دلیل نبود امکانات و خرابی راه، این کودک را با موتور سیکلت به روستای سیت می برند که بدلایل نامعلومی، درمانگاه سیت توصیه به انتقال کودک به بیمارستان شهر سردشت می کند و پس از آن  در همین پیوند یکی از فرهنگیان ساکن روستای شرایط اضطراری و حال نامساعد کودک مصدوم باعث می شود که وی را به بیمارستان شهرستان میناب منتقل کنند و چند ساعتی در بیمارستان میناب تحت مداوا بوده است.

بدلیل ورود حجم بالای زهر عقرب در خون این کودک، متأسفانه امکان انتقال این کودک به بندرعباس فراهم نمی شود و این کودک عصر امروز در بیمارستان میناب جان می بازد.

انتقال سریع فرد عقرب گزیده به مرکز درمانی با توجه به توزیع گسترده سرم در درمانگاههای مناطق پرخطر اهمیت زیادی دارد چرا که زهر عقرب با رسیدن به خون، سبب لختی بسیار وسیع می شود.

راه نامناسب منطقه گافر و پارامون یکی از عمده ترین دلایل گرفتاری مردم و بروز چنین وقایع تلخی است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نیش عقرب باعث مرگ کودک بشاگردی شد

نیش عقرب باعث مرگ کودک بشاگردی شد