مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 6 خرداد 1402 ساعت 21:502023-05-27ورزشي

هادی ساعی برترین تکواندوکار المپیک 2008 پکن شد


رییس فدراسیون تکواندو و پرافتخارترین ورزشکار المپیکی ایران از سوی فدراسیون جهانی به عنوان برترین تکواندوکار المپیک 2008 پکن انتخاب شد.

- به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی فدراسیون تکواندو، جشن پنجاهمین سالگرد تاسیس فدراسیون جهانی تکواندو شنبه شب (ششم خرداد) در سالن حیدر علی اف باکو برگزار و برترین های تاریخ المپیک انتخاب و معرفی شدند.

در این مراسم هادی ساعی رییس فدراسیون تکواندو که با دو طلای المپیک 2004 آتن و 2008 پکن و برنز المپیک 2000 سیدنی پرافتخارترین ورزشکار المپیکی ایران است، به عنوان برترین تکواندوکار سال 2008 انتخاب و معرفی شد.

ستاره پرافتخار تکواندو ایران و جهان در المپیک 2008 در یک وزن بالاتر به میدان رفت و با برتری مقابل رقبای عنوان دار خود راهی مبارزه پایانی شد.

هادی ساعی در دیدار فینال با وجود این که با چهار امتیاز اختلاف از رقیب ایتالیایی عقب بود، موفق شد تنها مدال طلای کاروان ورزش ایران در این دوره از بازیها را به ارمغان بیاورد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هادی ساعی برترین تکواندوکار المپیک 2008 پکن شد

هادی ساعی برترین تکواندوکار المپیک 2008 پکن شد