مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 6 خرداد 1402 ساعت 17:252023-05-27بين الملل

سَر و سِر معشوقه بیل گیتس با جاسوس روس


میلا آنتونوا معشوقه روس ادعایی بیل گیتس بنیانگذار مایکروسافت با آنا چپمن یکی از اعضای حلقه جاسوسی در ارتباط بوده است.

- به گزارش تابناک به نقل از دیلی تلگراف، معشوقه ادعایی بیل گیتس از دستیاران آنا چپمن جاسوس روس بوده است.

چپمن مامور اطلاعاتی و مدل روس بود که از طریق ازدواج تابعیت بریتانیایی دریافت کرد و از آن برای اقامت در امریکا استفاده کرده بود.

او در سال 2010 میلادی به اتهام جاسوسی بازداشت شد.

او در جولای 2010 میلادی در جریان تبادل زندانیان روس – امریکایی به روسیه بازگردانده و تابعیت اش سلب شد.

 ارتباط معشوقه ادعایی گیتس ابهامات تازه ای را در مورد ارتباط گیتس با جفری اپستین مطرح کرده است.

هفته گذشته مشخص شد که اپستین میلیاردر امریکایی متهم به سوء استفاده جنسی از دختران نابالغ تهدید کرده بود که رابطه میان گیتس با انتونوا که تقریبا 30 سال از او کوچک تر است را فاش می کند.

اپستین که در سال 2019 میلادی همزمان با انتظار کشیدن برای محاکمه به دلیل اتهامات مرتبط با سوء استفاده جنسی بود و در زندان خودکشی کرد از حامیان مالی آنتونوا در مسابقات ورق بازی بوده است.

اکنون می توان فاش کرد که آنتونوا با چپمن یکی از اعضای پر زرق و برق حلقه جاسوسی روسیه نیز در ارتباط بوده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سَر و سِر معشوقه بیل گیتس با جاسوس روس

سَر و سِر معشوقه بیل گیتس با جاسوس روس