مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 6 خرداد 1402 ساعت 16:152023-05-27بين الملل

کیسینجر: اوکراین باید از دست دادنِ کریمه را بپذیرد


وزیر خارجه و مشاور امنیت ملی پیشین آمریکا گفت اوکراین نباید تلاش کند کریمه و سواستوپول را بازگرداند زیرا می تواند پیادمدهای منفی برای کل جهان داشته باشد.

- به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، هنری کیسینجر وزیر خارجه و مشاور امنیت ملی پیشین آمریکا در مصاحبه با روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال که جمعه منتشر شد، گفت اوکراین نباید تلاش کند کریمه و سواستوپول (بزرگترین شهر کریمه) را بازگرداند زیرا این می تواند عواقب منفی برای کل جهان داشته باشد.

  به گزارش تاس، کیسینجر که 27 مه (شنبه، ششم خرداد) 100 ساله شد، گفت: برای روسیه، از دست دادن سواستوپول که همیشه در تاریخ اوکراینی نبود (به اوکراین تعلق نداشت)، چنان تنزلی خواهد بود که انسجام این کشور به خطر خواهد افتاد.

و فکر می کنم این برای جهان مطلوب نیست.

  کی یف در اظهارنظری جدید درباره بازپس گیری کریمه اعلام کرد نیازمند دستکم 48 فروند جنگنده اف-16 است تا بتواند به مرزهای خود در سال 1991 (بازپس گیری تمام مناطق تحت سیطره روسیه از جمله شبه جزیره کریمه) برسد.

کیسینجر در بخشی از سخنانش درباره تغییر موضع خود در قبال عضویت اوکراین در ناتو قبل جنگ و در حال حاضر گفت: وقتی با این عضویت مخالفت کردم تنها بودم و وقتی از آن دفاع می کنم نیز تقریباً تنها هستم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کیسینجر: اوکراین باید از دست دادنِ کریمه را بپذیرد

کیسینجر: اوکراین باید از دست دادنِ کریمه را بپذیرد