مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 6 خرداد 1402 ساعت 12:452023-05-27بين الملل

پکن از اروپا خواست چین را یک جایگزین اقتصادی به جای واشنگتن بداند


وال استریت ژورنال نیز در گزارشی می نویسد، فرستاده چین برای برقراری صلح بین اوکراین و روسیه تلاش کرده تا اروپایی ها را متقاعد کند که باید خواستار آتش بس در اوکراین شوند و مناطق تحت کنترل این کشور توسط مسکو را به عنوان بخش هایی از روسیه به رسمیت بشناسند.

- وال استریت ژورنال نیز در گزارشی می نویسد، فرستاده چین برای برقراری صلح بین اوکراین و روسیه تلاش کرده تا اروپایی ها را متقاعد کند که باید خواستار آتش بس در اوکراین شوند و مناطق تحت کنترل این کشور توسط مسکو را به عنوان بخش هایی از روسیه به رسمیت بشناسند.

به گزارش ایسنا، وال استریت ژورنال نیز در گزارشی می نویسد، فرستاده چین برای برقراری صلح بین اوکراین و روسیه تلاش کرده تا اروپایی ها را متقاعد کند که باید خواستار آتش بس در اوکراین شوند و مناطق تحت کنترل این کشور توسط مسکو را به عنوان بخش هایی از روسیه به رسمیت بشناسند.

این روزنامه با اشاره به مقام های غربی مطلع از روند مذاکرات لی هوی ، فرستاده ویژه دولت پکن برای برقراری آتش بس بین مسکو و کی یف در کشورهای اروپایی نوشت: این مقام چینی مسؤول اجرای برنامه صلح پکن برای اوکراین پیام واضحی داشت؛ متحدان آمریکا در اروپا باید استقلال خود را حفظ کنند و خواستار آتش بس سریع شده و مناطقی را که تحت کنترل روسیه درآمده به رسمیت بشناسند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پکن از اروپا خواست چین را یک جایگزین اقتصادی به جای واشنگتن بداند

پکن از اروپا خواست چین را یک جایگزین اقتصادی به جای واشنگتن بداند