مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 6 خرداد 1402 ساعت 11:102023-05-27سياسي

از دستور فوری رییس جمهوری تا جزییات ایجاد حساب های پیشرفت و عدالت


در پنجمین نشست شورای عالی اشتغال در دولت سیزدهم، تدوین و ایجاد حساب های پیشرفت و عدالت در سراسر کشور تصویب شد و رییس جمهوری دستور داد با فوریت دستورالعمل پرداخت تسهیلات اشتغال تدوین و نهایی شود.

- در پنجمین نشست شورای عالی اشتغال در دولت سیزدهم، تدوین و ایجاد حساب های پیشرفت و عدالت در سراسر کشور تصویب شد و رییس جمهوری دستور داد با فوریت دستورالعمل پرداخت تسهیلات اشتغال تدوین و نهایی شود.

به گزارش ایسنا، در پنجمین نشست شورای عالی اشتغال در دولت سیزدهم، رییس جمهوری اشتغال را اولویت اصلی کشور و مأموریت جدی دولتمردان برشمرد و تغییر نگرش به تعریف اشتغال زایی را مورد تاکید قرار داد.

تاکید رییس جمهوری این بود که نباید صرفاً کار اداری و پشت میزنشینی به عنوان شغل در نظر گرفته شود، بلکه ضروری است به اشتغال در همه حوزه های تولیدی از جمله کشاورزی و صنعت توجه ویژه شود.

وی همچنین خواستار رسیدگی به این مساله شد که چرا عملکرد بعضی دستگاه ها در اشتغال زایی ضعیف بوده و بررسی شود که چگونه برخی دیگر از دستگاه ها از برنامه جلوتر هستند تا سایر بخش ها از تجربیات آن ها استفاده کنند.

توجه به ظرفیت های بخش خصوصی و تعاونی و توسعه ظرفیت ها و بسترهای اشتغال نخستین توصیه رییس جمهوری به دولتمردان در زمینه اشتغال زایی بود و اعلام کرد که واگذاری ا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

از دستور فوری رییس جمهوری تا جزییات ایجاد حساب های پیشرفت و عدالت

از دستور فوری رییس جمهوری تا جزییات ایجاد حساب های پیشرفت و عدالت