مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 6 خرداد 1402 ساعت 07:052023-05-27اقتصادي

استفاده از ماده ممنوعه در پرورش ماهی، عامدانه یا ندانم کاری؟


«مالاشیت گرین» نامی آشنا برای پرورش دهندگان ماهی قزل آلاست، این ماده در سال های دور به عنوان یک محصول ضدعفونی کننده برای از بین بردن قارچ در مزارع پرورش ماهی مورد استفاده قرار می گرفت.

- 4هزار 700 کیلوگرم قزل آلا به دلیل مصرف ماده ممنوعه در شهرستان کیار معدوم شد این اخبار برای ما مردم چهارمحال و بختیاری که در یکی از قطب های تولید پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمانی زندگی می کنیم خبرهای مهمی است که گاهی ممکن است باعث نگرانی ما هم بشود؛ این ماده ممنوعه چیست و چرا مصرف انسانی آن مضر است و چه تضمینی وجود دارد که ماهیان عرضه شده در بازار آلوده به آن نباشند؟ شرایط آب و هوایی مطلوب چهارمحال و بختیاری جهت تکثیر و پرورش ماهیان سردابی و به خصوص ماهی قزل آلای رنگین کمانی، این استان را از نقاط دیگر کشور متمایز کرده است به گونه ای که در بیش از یک دهه اخیر توانسته است خود را به عنوان یکی از قطب های اول تولید ماهیان سردابی کشور معرفی کند.

تولید سالانه 25 هزار تُن ماهی قزل آلای رنگین کمانی در استان به گفته محمد کریمی، مدیر شیلات و آبزیان جهاد کشاورزی، چهارمحال و بختیاری هم اکنون 400 مزرعه فعال پرورش ماهی دارد که سالانه 25 هزار تُن ماهی قزل آلای رنگین کمانی تولید می کنند، همچنین حدود 40 مزرعه تکثیر و تولید بچه ماهی با تولید بیش از 30 میلیون قطعه ما


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

استفاده از ماده ممنوعه در پرورش ماهی، عامدانه یا ندانم کاری؟

استفاده از ماده ممنوعه در پرورش ماهی، عامدانه یا ندانم کاری؟